Huhtikuun lopulla olin Lahdessa kuvauksissa, joita organisoi Marianne Valola. Eilen illalla sain sähköpostiin kuvan ja tässä se nyt on ihan julkisesti nähtävillä.

LICseijapuu-normal.jpg

Kuvassa minulla on ylläni karkauspäivänhame kankaasta, jonka nimi on Lapuan aitajuosku, myös kuvan pussukka on samasta kankaasta. Kaulassani on Orimattilan kansallispuvun hopea koru. Jakku on minun oma Wetterhoffin Sofia langasta neulottu Mona.

Kuva kuuluu Marianne Valolan Living in Colour -kuvasarja 2013 ja valokuvaajana oli Jonna Monola.

Kuvauspaikka näissä kuvissa oli Lahden taidemuseo, jossa en ollutkaan koskaan aiemmin käynyt. Kuvauksissa  malleilla oli yllään Helmi Vuorelma OY:n kansallispukuja ja niiden osia sekä Mariannen suunnittelemia ja valmistamia uusia tulkintoja kansallispukuteemasta. 

Mariannen blogista löytyy joitan keväällä otettuja kuvia.  Täältä löytyvät Sari,  Hilkka ja Kyösti, täällä kolme erilaista kuvaa ja täällä vielä kolme kuvaa lisää. Myös Viivastolla blogista voit käydä katsomassa Agathaa, joka oli myös kuvauksissa.

Toinen kuvani ei olekaan ollenkaan yhtä edustava, vaikka tämänkin kuvan on ottanut ammattivalokuvaaja

SeijaOP-normal.jpg

Nyt on siis menossa Osuuspankin edustajiston vaalit ja olen ehdokkaana Janakkalan Osuuspankin edustajistoon, yllätys yllätys päälläni kuvassa on sama jakku kuin ylemmässäkin kuvassa. Kuvaus aikataulu oli vaan niin tiukka, että tuli hoppu työpäivän päätteeksi kiiruhtaa kuvaan ennen kun kuvaamo menee kiinni ja monen moista oli työpäivän aikaan tapahtunut, niin oli jo aika rajähtänyt olo. Entinen esimieheni ja työtoverini Kimmo tämän kuvan minulle muokkasi facebookin profiilikuvaksi, olkoon siellä nyt hetken aikaa.

Jotain valmistakin on täällä kuvaamatta, bloggaus saa kuitenkin vielä odottaa, jotta saisin kuvat valoisaan aikaan otettua.

Torstaiterveisin seijap