Omaa pooloa neloessani Vilma halusi samasta väristä itselleen ja niinhän se sitten piti neidin toive toteuttaa. Ensimmäinen kerta, kun harmaa tai ruskea värinä kiehtoi. Omaan pooloon meni reilu 400 grammaa lankaa ja pussilankaa olin ostanut 660 grammaa. No eihän se sitten riittänyt. Väri oli Novitan poistoväri, tai ainakin kevään värikartasta poistui, joten Seikku onnistui minulle yhden kerän hankkimaan. Kiitokset vielä Savon suuntaan, jonne lähti pari kerää teeteen pallasta vaihtarina.

 

Tänään sitten sain vihdoinkin nuo kaksi hihasaumaa ommeltua.

Jos lankaa olisi ollut kerä enemmän, olisin tehnyt neuleesta pidemmän. Nyt otin silmukkamäärän tähän 110 cm koosta, kun mittasin, että se on Vilmalle sopiva ja pituus oli taas sitten 134 cm. Jos tässä olisi ollut 12 silmukkaa enemmän, niin neitihän olisi tosissaan hukkunut tähän.

Malli: Novita talvi 2010

Neulottu tytön poolo

Lanka: Novita Softy

Menekki: 284 g

Puikot: 7 knit picks

Tässä kuussa olen saanut kulumaan melkein kilon lankaa. Helmikuun lankahamsterit mietityttävät täällä tulevan käsityöhuoneen kaaoksessa. Taidanpa liittyä ja neuloa lapasia ja muuta nopeasti valmistuvaa helmikuun ajan. Niin ja niistä langoista, joita jo kotoa löytyy.