Katselin tässä joku aika sitten naamakirjassa Coconut lankakaupan sivuja ja bongasin sieltä ihanan Regian sateenvarjon. Eipä siis muuta kun viestiä kauppiaalle ja sateenvarjon varausta tekemään.

Coconutista saimme lahjoituksena Bambulankaa, naistenpankin Vinkkelivirkkauspajaa varten ja sitä hakiessani sain sitten varjonikin perjantaina. Ensin muutamia valokuvia, kasvaneen Cocnutin lankapuolesta.

image

Paljon kaikkea ihanaa. Noita Regian sukkalankoja tuossa hyllyn edessä edelleen himoitsin, mutta sitten päädyin Maija lankaan liturgisissa väreissä, ihan tiettyäa tarkoitusta varten.

image

Näistäkin tykkään

image

Kaikkea kivaa on tulossa Coconutin lauantaipäiviin

image

Minultahan puuttuu pieni näppärä matkalaukku. Tätä ihailin Coconutissa kovasti ja nyt olen sellaisen sitten itselleni tänään varannut. Laukut tulevat siis tilauksesta ja sitovan tilauksen voi tehdä Coconutiin soittamalla, laittamalla sähköpostia tai yksityisviestiä Facebookissa. 

Sateenvarjoja matkasi Heimolaan kolme. Yksi on minulle kaksi matkaa eteenpäin, Tuula ja Arja saavat omansa tätä kautta.

imageTulkoon vaan sateita, mulla on tosi ihana sateenvarjo.

image

Oikeesti on ihanaa, että omassa kunnassa on näin hyvä ja palveleva lankakauppa. Eilen oli hymy huulilla...

Muistakaahan sitten Hohtoneulonnan SM-kisat ensi viikolla. Kuvittelisin, että vielä on tilaa kisaamaan. Isäntä ei pääse kannustamaan kun on reissussa, joten saa myös tulla kannustamaan minua ja muita kisaajia. Kun tuo linkin haastattelu tehtiin, en ollut vielä ilmoittautunut kisaan, mutta nyt olen. Harjoitella en ajatellut... Mukavaa kuitenkin pidetään ensi perjantaina kisatessa.

Syyskuun lopun terveisin seijap