Eilen illalla ja tänä aamuna olen muovittanut yhteensä 8 koulukirja, enempää en vaan ehtinyt. Minulle muovittaminen ei ole kauhistus. Muistan jo koulutyttönä, että äitini pinna ei kestänyt muovittaa meidän kirjoja, joten minä olin se, joka meidän kaikkien kolmen kirjat muovitti. Välillä vähemmillä kuplilla ja välillä enemmillä.

Suosikki muovini kontaktimuoveista oli ehdottomasti Pelloplast, se oli paljon parempaa kun ne halvat ulkolaiset. Arvatkaa vaan raaskittiinko sitä usein meille ostaa. Yleensä oli sellaista Tiimarin halpaa ohutta lirua.

Nyt ei ole edes kuvaa kirjapinosta, kun ne lähtivät aamulla lasten mukana kouluun. Syy miksi tulin tätä päivitystä tekemään on Hämeenlinnan kaupungin kirjaston blogipäivitys Muovita ilman kyyneleitä. Sieltä löytyy hyvä ohje kirjojen päällystämiseen, vaikka itse huomaan kyllä käyttäväni erilaista teniikkaa.

 

Loppuun suurkiitos jokaisesta kommentista edelliseen bloggaukseen. Niitä on ollut ilo lukea. Saas nähdä näkyykö tuttuja huomenna Helsingissä. Tarkoitus on käydä Hakaniemen hallissa, ehkä uudessa Novitan myymälässä Kampissa, Lego-shopin avajaisissa Stockmannilla ja syömässä Zetorissa. Siinähän sitä lauantaille tekemistä ja näkemistä.

 

Perjantaiterveisin seijap