Jotta en unohda niin muistuttelen heti alussa Jonskulaisen järjestämästä lankavaihdosta. Olen jo monta kertaa ajatellut siitä päivityksessäni mainita, mutta aina unohtuu.

361699.jpg

Arvonta kommenteissa on muutama kysymys. Vastaanpa niihin tässä. Lankojen painoa en vielä kerro. Sitä saatte jonkun tunnin odottaa.

Jonskulainen
Harmonella langat olen ostanut joskus Ruokavarastosta tai Rabatista. Siis en muista oliko se ennen vai jälkeen kun Rabatista tuli Ruokavarasto. Hinta oli varmaankin 1,5 markkaa 100 g kerästä. Lapasia varten ostin, mutta valkoinen kerä oli jonnekin hukkateille joutunut. Tallella olivat tummasininen, vaaleasininen ja vihreä.

Ira
Kyllä se kirjava on myös Sisua, en tiedä mitä vuosikertaa. Ostin kuitenkin vasta marraskuussa paikallisesta lankaputiikista.

Huomenna on Vilmalla ja minulla jännittävä päivä. Me lähdemme katsomaan prinsessoja jäällä. Meille molemmille on ensimmäinen kerta Hartwall-areenalla. Aamulla ajelemme Riihimäelle ja siitä hyppäämme junaan. Liput ovat olleet kaapin päällä lokakuusta. Silloin oli tosi täyttä, nyt näyttää olevan tilaa useammassakin näytöksessä. Peruutuksia on siis tullut.

Lunta on nyt tullut tännekin. Taidetaan päästä viikonloppuna hiihtämäänkin.

Hyvää viikonloppua kaikille. Palataan illalla linjoille arvonnan merkeissä.