Alkukesän päivinä minulla oli puikoilla Estellen nuttu, joka pääsi eilen perille. Kuvat nutusta on kuitenkin otettu kotona, eikä sen pienen prinsessan päällä, jolle nuttu kuuluu.

 

IMG_0062-normal.jpg

Tämä vauvanukke on paljon isompi ja pulskemmassa kunnossa kun nutun saanut pieni prinsessa, mutta ajattelin kuitenkin, että kuva täytyy saada myös niin, että nuttu on päällä, ei vain tuossa sohvalla otettuna.

Lankana on Novitan uusi Bambu, joka tuntui tosi kivalta neuloessa ja valmiina neuleenakin. (Tulipa tässä ostettua naisen neuleen verran juuri samaista lankaa kun oli Tarjoustalossa 2 euroa kerä ja mallikin on jo katsottuna).

IMG_0065-normal.jpgPrinsessa Estellen nuttu (Suuri käsityö ilmainen nettiohje)

  • Lanka: Novitan Bambu
  • Menekki: 87 g
  • Puikot: 4 mm
  • Napit: Elämänlangasta

Mummolareissun aikana neulottu nuttu jäi vielä ilman nappeja. Sehän oli se toinen vaihtoehto tälle pienelle prinsessalle. Linkissä oli kuvia Alhon huopatehtaan tehtaanmyymälästä. Jotain sieltäkin tarttui mukaan tälle pienelle prinsessalla.

IMG_0068-normal.jpg

Ihan vielä tulevana talvena tuo pieni ei näitä huopikkaita tarvitse, mutta toivottavasti tulevaisuudessa lämmittävät jalkoja.

Naapuri oli lainannut Facebookiin tekstiä eilisestä Hämeensanomasta.

"Mallinkaistentielle uusi päällyste elokuussa !!
Hämeen Sanomat
Julkaistu: 10.07.2013
Mallinkaistentie ja sen jatke Löyttymäentie saavat uuden päällysteen elokuussa. Samalla päällyste vaihtuu astetta kestävämmäksi, kun niin sanotuista sop-teistä tehdään pab-teitä. Päällysteeksi tulee siis pehmytasfalttibitumi.Työt ovat nyt alkamassa."

Tästä jotain lisää seuraavassa bloggauksessa.