Kesäloma etenee, perheen kanssa piipahdettiin Tukholmassa kun oli pieni yhteinen aika. Huomenna kuopus lähtee rippileirille ja hetken päästä taas esikoinen leireille. Vilkasta on siis nuorten liikkuminen Heimolasta.

Perjantaina kaksi neulovaa ystävää kävi meillä kylässä. Katjun blogista voitte kurkata melkein kaiken. Kuitenkaan sieltä ette lue sitä, että Katjun tuliainen minulle oli se kuvissa näkyvä ihana huivi. Mallavirin tuliaispussista taas löytyi ihana vyyhti 100% merinoa, johonkin huiviin tämä varmasti löytää tiensä. 

DSC03554

Saivathan nämä naiset sitten puhutettua minut mukaan Titityyn kesämiittiin, kyllä se kannatti. Täytyy myöntää.

Katju ja Kristiina ovat reissustammekin jo ehtineet päivittää. Jotain kuvia laitan minäkin, mutta käykää ihmeessä katsomassa Kristiinan ja Katjun päivityksetkin

Teeleidi oli minulle ihan uusi paikka Jyväskylässä, pakko mennä toistekin. 

DSC03500

 

DSC03504

Voi tätä herkullista teetä, sitä jo illalla kuopuksen kanssa nautiskelimmekin.

DSC03553

Kotiin kaupasta kulkeutuivat nämä ihanuudet, teemuki löytää paikkansa työpaikalta, korteilla taidan kutsua jonkun teelle kanssani.

Kesämiittin kuvat ovat pääasiassa kuvia erilaisista lankaihanuuksista. Koittakaa kestää...

DSC03511

 

DSC03513

 

DSC03514

 

DSC03515

 

DSC03519

 

DSC03520

 

 

DSC03536

Matkaseuranani olivat Mallaviri, Katju ja KristiinaS.

Pöytäseuranamme oli minulle eteläinen naapuri Mirella, joka kaikesta ympärillä olevasta hälinästä huolimatta jaksoi keskittyä Tour De Sock sukkaansa.

DSC03527

Kiitos teille seurasta te ihanat naiset ja Titityyn väelle kiitos, että jaksatte tälläisiä tapahtumia järjestää.

Toivolan vanhasta pihasta minulle kotiin kulketui yksi neulekirja ja langat kahteen kirjassa olevaan neuleeseen.

DSC03555

Tässä näette siis Honey-neuletakin ja Lumikello-mekon.

Lankalaihis saldokin pitää nyt sitten tämän päivityksen myötä päivittää. Tulokseksi tulee nyt 6293 grammaa ja muistaa täytyy, että tästä suurimmalle osalle jo on jo suunnitelma ;-).

Tässä viikolla blogikin ehti täyttää vuosia. Saatta olla että illan rippijuhlien jälkeen käyn vähän lankavarastoja läpi ja mietin, josko olisi blogiarvonnan aika. Mitäs sinä lukijani siihen sanoisit?

Sunnuntain terveisin seijap