Tervehdys taas pitkästä aikaa.

Tauti on edelleen päällä tällä hetkellä epäillään, että olisi ollut vielä mykopalsmakin tässä mukana. YHden antibioottikuurin olen syönyt ja toivotaan että sen vaikutus tästä vielä oloa parantaisi. Edellisviikon Knit and chat kurssin jätin väliin kun ei ollut voimaa mennä ja kuoroharjoitukset ja  jopa yksi luottamustoimeen liittyvä kokouskin ollut pakko jättää väliin. Nyt ei enää lämpöä ole ja sairasloman pätkän jälkeen olen jo töissäkin ollut.

Kotisohva on ollut hyvä paikka istua ja nuokkua kun ei oikein mitään ole jaksanut eikä pystynyt tekemään. Sängyssä kävin sairasloman aikaan ottamassa päikkärit ja yritin mukkua kunnon yöunet. Siinä olen jotenkuten onnistunut.

Muutama neule on tullut päätellyksi ja viimeistellyksi ja jopa kuvatuksi, edelleen on valmistuneita, jotka ovat jääneet kuvaamatta ja niistä sitten myöhemmin.

Untitled

Hennat pääsivät puikoille lauantaina, kun mietin mitä kuopukselle tekisi lähestyvää 16-vuotis synttäriä ajatellen. En tiedä innoittiko Hennoihin se lämmin tapaaminen, joka minulla ja Puikkomaisterilla oli pikaisella Tampereen messukäynnilläni.  Tiedän kuitenkin, että meidän teini tarvitsisi nämä. Hennat ovat lapaset, jotka löytyvät Puikkomaisterin lapaskirjasta

Langaksi otin laatikossa marinoituneen Dropsin Alpacan ja sillä tikuttelin, ilta ja lapanen. Eilen laitoin Puikkomaisterille viestiä, sillä kirjasta oli jäänyt pois se kuinka oikean käden "avoin peukalo" tehdään loppuun. Sain kuitenkin peukun tehtyä ja lapaset olivat tänään kuvattavana töissä työtoverin käsissä. Puikkomaisterilta sain ystävällisen kiitos viestin, kannattaa siis antaa palautetta jos huomaatte jotain kämmejä ohjeissa.

Untitled

Minun käteeni lapaset ovat kerrassaan hyvät, joten taisinpa saada uudet lapaset. Kuopukselle nämä olivat kerrassaan isot. Nyt otan puikoille seuraavaksi mustan Dropsin Alpacan ja pienemmät puikot ja ehkä myös vähennän silmukoita ja katson saisinko tehtyä sopivat.

Untitled

Malli: Henna 
Puikkomaisterin lapaskirja
Lanka: Drops Alpaca
Menekki: 40 grammaa
Puikot: 2,5 mm

Hennat toivat lankalaihikseen miinusta 40 grammaa. Lankalaihiksen tilanne on tällä hetkellä siis -15 620 grammaa. Tiedättekös, en muuten ostanut yhtään lankaa pikaisella kässämessu käynnillänikään. Sen kyllä saa laittaa tämän taudin piikkiin. Ei vaan jaksanut keskittyä ja katsoa. Kässämessuilla parasta antia olivat ystävien kohtaamiset, vaikkakin pikaiset. Mustikan Tuija, Lepopuikon Mia ja Hepsi, niin ja Puikkomaisterinhan jo mainitsinkin. Myös monta ihanaa kauppiastakin tuli moikattua mutta kameran jätin kotiin joten perinteistä messubloggausta en nyt tee ollenkaan.

Seuraavassa päivityksessä sitten myös tänään kuvatut Helmi-Orvokit. Kuka tietää mitkä ne ovat?

Tiistain terkuin seijap