Kyllä täällä ollaan ihan hyvissä voimissa, koneen ääreen ei vaan meinaa ehtiä istumaan. Eilen alkoi työpaikalla jumppa, joka on joka tiistai virka-ajan jälkeen. Kun pääsin kotiin olo oli raukean väsynyt, sain kotihommat juuri ja juuri tehtyä. Jumppaan olen ilmoittautunut ja siitä maksanut, joten aion siellä säännöllisesti käydä. Kalenterin pidän tyhjänä jumppa-aikaan, muuten se tuppaa täyttymään. Totesin myös että olisi varmaan aika fysikaalisen hoidon, alkoi nimittäin niskan venyttelyissä eilen ihan huimaamaan ja korvat menivät lukkoon. Oli aika kamala olo.

Neulomista en syytä niskojen tukkoisesta olosta, omaa laiskuuttani lähinnä jumpaamiseen ja venyttelyyn.

Eilen illalla neuloin Vilamlle pipon Kolibri-langasta. Projektiin saan kirjata 49 grammaa
. Tänään neuloin kämmekkäät, mutta neiti nukkuu ne kädessään, joten en saanut niitä punnittua. Kirjaan ja kuvaan ne huomenna.

Näillä laskuilla projektissa neulottavaa siis vielä melkein neljä kiloa, taisaalta Malibu-neuleessa on etu- ja takakappaleet valmiina ja ne jo painavat paljon, mutta punnitsen vasta valmiina.

Tässä siis mennään
4275 g - 406g = 3869 g


897491.jpg\"

Pipo
Malli: 102 silmukkaa ja kavennukset \"viidellä sukkapuikolla\"
Lanka: Novita, Kolibri (100% akryyli)
Menekki: 49 g
Puikot: 3,5 addin pyöröt ja kavennuksissa sukkapuikot

Huomenna on vanhempainilta koululla. Olen päättänyt ottaa käsityön mukaan ja ottaa sen kassistakin ulos. Viime vuonna en uskaltanut, mutta nyt jo uskallan.

Kauniita syyspäiviä kaikille!