Hei kaikki,

Pikainen päivitys ennen jumpalle lähtöä. Jumpan jälkeen sitten enemmän viime viikon ristelystä.

Sain viestiä facebook seinälleni tänään.

Moi Seija,
hohtoneulonta kyllä kiinnostaa, mutta osallistujia kisaan on vielä aika vähän. Saisitko omasta verkostostasi innostettua neulojia leikkimieliseen kilpailuun. Ilmoittautumiset puh 03-6262 610 tai myymälään.

t. Jaana

Nyt siis kaikki kynnelle kykenevät ilmoittautumaan HOHTONEULONNAN SM 2013 kisaan. 

Tuossa Jaanan linkissä on kaikki tarvittava tieto, mutta tästä linkistä pääsee nettisivuilla olevaan ilmoittutumis ohjeeseen.

Kisassa neulotaan 10 minuuttia sileää neuletta ja eniten neulonut voittaa kisan. Viime vuonna kisan voitti Tuula, joka on nyt siis hallitseva Suomen mestari. 

En osaa liittää tähän suoraan YouTuben videota, mutta tästä linkistä pääsette sinne katsomaan kun Hämeensanomien koekaniini käy kokeilemaan, miten hohtoneulonta onnistuu. Hohtoneulonnan SM-kisat ovat osa Hämeenlinnassa järjestettävää Pimeänkaupan iltaa, josta kerrotaan Kaupunkiuutisissa. Nettilehteen pääsee kurkkaamaan tästä

Viime vuonna meillä oli tosi kivaa, ja uskon että tänä vuonnakin on, nyt vaan sekä etelästä, että pohjoisesta väki liikkeelle. 

Täältä, voi käydä lukemassa Katjun bloggauksen viime vuodelta, Kristiina kirjoittaa kisasta täällä, Pirjon kokemuksia löytyy blogista Punos-sidos-silmukka, Kisan kakkosena ollut Inkeri bloggaa täällä, Villa-Hilla blogista löytyy yhden osallistujan tunnelmat ja minäkin kirjoitin kisasta jotain.

 

Nähdään perjantaina! Eikös vaan?