Lääkärireissu on tehty. SUP-aika varattu. Reseptin kanssa käyty apteekissa saatu antibiootit mukaan ja huomenna menen iltapäivällä hakemaan  voiteen joka pitää sekoittaa. Supin aloitan ensiviikolla, kun vanha kunnon Kefexin on ehtinyt, tuon sekoitettavan voiteen kanssa, tehdä alkuhoidon. Sitten kun SUP-jakso on ohi niin haen sen salvan jolle sain reseptin.

Koko lääkärin vastaanotolla käynti kesti 10 minuuttia. Siinä ajassa oli iho tutkittu päälaesta varpaisiin. Toteamuksena "Ai, se on noin paha. Luuletko että SUP auttaa? Sairaalan UVB:n on kovat jonot." Papereista todettiin, että vuonna 2000 olen käynyt SUP:ssa ja se on auttanut. "Se on tämä talvi. Et ole ajatellut että muutama viikko etelän auringossa voisi tehdä hyvää?" Sitten ohjeet Hoidon aloittamiseksi ja SUP-paikan miettimistä. Kädestä pitäen näkemiin ja kiitos. Koin tulleeni hoidetuksi asiani oli kuultu ja tiedän saavani avun. SUP ajankin varasin jo. Sehän tietää sitä, että kolme kertaa viikossa viiden viikon ajan tulee käynti kaupunkiin.

Kävin päivällä pikaiseen laittamassa tuon päivityksen tuosta 50 000. Hän joka huomaa laskurissa tasaluvun 50 000 jättäköön tänne kommentin ja joko blogiosoitteen tai sähköpostiosoitteen. Mummola reissulla yritän käydä yhdessä ihanassa paikassa.

Niin ja huomenna taas


TERVAKOSKEN NEULETAPAAMINEN

TERVAKOSKEN KONEVUOKRAUS  JA TARVIKKEEN KAHVIOSSA,
OSOITTEESSA HUUNANKAARTO 14, TERVAKOSKI

TERVETULOA!