Eilen oli isännän viimeinen lomapäivä ja vietimme sen Helsingissä.  Minulta jäi kaksi koota kotiin. Käsityö ja kamera. Omalla autolla mentiin ja eihän tuo ole kun tunnin matka, sen kyllä pärjäsin. Sen sijaan Korkeasaaressa harmitus oli suuri kun olisi ollut niin upeita tilanteita kuvata leijonaa ja saukkoa ja montaa muutakin eläintä. Ihana kahvipaikka oli vanhan saarenvartijan talon terassilla.

Varsinainen syy miksi kävimme Helsingissä oli se että Lauttasaaressa on... eipäs ollutkaan Novitan myymälä, vaan se Haltin outlet myymälä siinä vastapäätä Novitaa. Lapsille saatiin molemmille syksyksi takit mallia Tunturisusi jr. Hinta oli tuosta linkin tarjoushinnasta (129 e) alle puolet. Ihania turkoosin värisiä Raiskin takkeja olisi ollut, mutta kun en tarvitse niin sain itseni hillittyä.

Kyllähän minä siellä Novitan myymälässäkin kävin. Millalle toin kerän ruskeata Foxia, Vilman tunikaa varten ostin kaksi kerää Rose Mohairia. Poistovärinä tuo punainen maksoi vain 1,90 kerä. Lisäksi ostin muutaman tarjouksessa olevan raita seiska veikka kerän, josko vaikka lapasiksi. Myymälässä ei ollut punaista Polkkaa ja sekös minua harmitti, sillä se olisi ollut olennainen osa Meemulle lähtevää paketti. Paketti on siis vieläkin lähettämättä.

Meillä oli siis tosi mukava Helsinki-päivä ajettiin raitikalla, metrolla ja linjurilla, syötiin jäätelöä ja ihmeteltiin maailman menoa.

Tänään olen siivonnut kodinhoitohuonetta, katsonut lasten vaatteita tuttavaperheeseen ja osaa kirpputorille. Varmaan ensi viikolla saankin valmista. Ruohon leikkuuta olen harrastanut, vähän laajentanut nurmialueita ja Vilman avustuksella tehnyt iloisen huomion. Meidän kriikunapensaissa on ensimmäistä kertaa raakileita.

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille.