Maaliskuu etenee huimaa vauhtia, melkein tuntuu että ei perässä pysy. Töissä on aikas kiirus ja vähän kotonakin. Isäntä pakkailee työreissua varten. On huomenna lähdössä ja tulee kotiin ollakseen täällä hetken ja sitten taas lähteäkseen. Aika aikaa  kutakin, nyt ollaan kuitenkin vielä kaikki kotona.

Tänään tulin töistä ja hämmästyin kovasti pakettia, joka minulle oli tullut. Iloinen yllätys kun avasin paketin.

Siinä samassa huomasin, että enhän ole edes lukenut viimeisintä Ulla-neuletta. Kyllähän täältä olisin nähnyt Vuosikymmenen parhaat kyselyn tulokset, ja huomannut nimeni joukossa. Kiitos teille kaikille, jotka olette äänestäneet Pellavapolku-huiviani. Palkintokirjana sain kirjan Tyyliä puikoilla, jonka arvostelu löytyy myös Ullasta.

KIITOS!

Tuula taas on antanut minulle tunnustuksen. En näitä juurikaan ole jaellut eteenpäin, enkä niin tee nytkään, mutta vastaanpa nyt kysymyksiin kuitenkin.

 

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."
 
1. Milloin aloitit blogisi?
 

13. heinäkuuta 2006, vaikka jostain kumman syystä ensimmäinen tekstini on muka 13.7.2004 kirjoitettu

 


2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
 

Hetkistä Heimolassa. Omista käsitöistä ja vähän muidenkin, lapsiperheen elämästä, sellaisesta tavallisesta olemisesta ja arjesta ja ehkä vähän juhlastakin.

 

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
 

Itse ajattelen, että käsityöblogi muiden joukossa. Mutta tiedän, että täällä käy paljon lukijoita, joten jotain erityistä tässä on.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Lainaus blogista heinäkuulta 2006
 
Puolen vuoden harkinta-aika on ohi. Olen ihaillut ja lukenut muiden ihania blogeja ja miettinyt josko minäkin.

Päätin, että kun kaksi asiaa tapahtuu, niin sitten. Nyt on kaksi asiaa tapahtunut.

1: Olen jäänyt vuorotteluvapaalle 3.7. nyt eivät ainakaan työkiireet ole esteenä blogin pidolle.

2: Meidän perheeseen hankittiin oma tietokone.

Tähän blogiin kirjoittelen siitä mitä kodissamme Heimolassa tapahtuu. Sekä ennen kaikkea mitä saan omin käsin aikaseksi. Yksi syy blogin aloittamiselle on se, että yleensä käsityöni lähtevät maailmalle ennen kuin olen niitä ehtinyt dokumentoida. Heimolassa asuu lisäkseni puolisoni, sekä kaksi lasta. Luultavasti myös heistä kerron jotakin.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Hmm...
En osaa sanoa mitä. Sanokaa te mitä haluaisitte, että blogissa tapahtuisi ja mahdollisesti muuttuisi.
 
 
Kiitos teille kaikille jokaisesta kommentista ja muistamisesta nyt ja vuosien varrella. Vilman huovutettu tunika on mielestäni ihana eikä minua sen huopuminen harmita. Saanhan sitten neula itselleni uuden ja vaikka toisen värisenkin. Itselleni en uskalla huovutettuna alkaa tekemään kuitenkaan, en millään jaksaisi laskea silmukoita ja neuloakaan.
 
 
Puikoilla on pienten poikien sukkia, jotka haluaisin saada kohti Keski-Suomea, mutta kun tuntuu, että ei ehdi ja pysty saamaan valmiiksi asti. Toivottavasti kuitenkin saisin matkaan, ennen kun jalat kasvavat ulos sukista.
 
Viikonloppuna mummola reissulla luin Keskisuomalaisesta sairaanhoitaja-diakonissa AMK muuntokoulutuksen alkamisesta Diak Pieksämäen toimesta ja paikkana olisi Jyväskylä. Saas nähdä uskallanko ja kuinka käy. Yhteishaku on siis juuri menossa. Jos täällä sattumalta käy joku diakonissa, joka on muuntokoulutuksen käynyt, niin olisi kiva kuulla kokemuksia.
 
Torstai terkuin seijap