Menin tänään käymään Wetterhoffilla. Ultimecia tarvitsi Akselin värikarttaa ja sitä lähdin hakemaan.

Värikartta löytyi. Minusta on ihanaa kun on oikeasti vielä näitä värikarttoja, joissa on värit lankoina. Wetterhoffilla oli paljon alelankoja. Minäkin sitten ostin Sofiaa, jota ei ollut vielä käsitelty aloeveralla ja muilla aineilla.

 

Arvoin tämän värin ja värin 905 välillä.  Tämä lankasetti maksoi siis 30 euroa. Muutama väri siellä jäi vielä kutkuttamaan. Koitan nyt kuitenkin malttaa. Täältä voit käydä kurkaamassa tuon jakun, jonka näistä ajattelin tehdä. Olen sitä Tampereen messuista asti halunnut.

 

Vielä laitan sukkakuvan.

Näistä menevät kiitokset Millalle ja Reetalle. Nämä sukat menevät ystäväni kautta Romaniaan lapsille, joilla on niistä pula. Lisää saattaa olla tulossa vielä Villa-klubilaisilta tänään. Käyn tarkistamassa tilanteen perjantaina, nyt sai pakkanen minut jäämään kotiin. Kiitos teille kaikille, jotka olette olleet mukana lämmittämässä lapsia, uskon, että monet sydämet jalkojen ja käsien lisäksi tulevat lämmitetyiksi.

Kiitos ympyräjakku kommenteista, edelleen tykkään siitä itsekin, koitetaan viikonloppuna kuvata, päällä vaikka lauantain valoisa aika meneekin melkein huovutuskurssilla Vilman kanssa.