Pienet ovat ihmisen ilot, onnistuin laittamaan kuvat Flickeristä suoraan tänne. Siis eihän tuo ollut kun napin painallus ja Oskarin samennetut kaskvot olivat kuvassa. Kasvot ovat tosiaan samenettu Oskarin omasta pyynnöstä. Huomasin nyt vasta että olen unohtanut laittaa kuviin "maskireunukset", joita yleensä kuvissa käytän. Mutta oikeastan vuosi 2009 voisikin olla maskiton vuosi .


Lankana tässä Oskarin kommando pipossa on ON linen LINIE 155. Lanka on saatu TiinaP:ltä ja sitä sain kulumaan vain 65 g. Tosi riittoisa, 100% merinovilla. Kolmosen puikoilla tuon tikuttelin ja ohjeena on ohje Novitan neulomon ekstraideoista.

 

Tänään on ollut pakkaspäivä ja Oskari on testannut pipon koulussa ja koulumatkalla. Hyvin on pipo toiminut. Mietin tekisikö itselleni pipon samasta langasta, kun tuntuu langalta joka ei kutita ollenkaa edes tuota herkkähipiäistä poikaa.

Vilman open näin tänään kirpputorilla, ja hän kertoi että on ollut niin onnellinen saamastaan lakista, että se on ollut joulukirkossakin päässä. Tuntui hyvältä kuulla.

Mietimme tänään joulukuusen pois laittoa, mutta päädyimme siihen, että saa olla nuutinpäivään asti, kun ei kerran yhtään edes varise. Nuutinpäivähän on ensi viikolla tiistaina 13. tammikuuta.

Eilen aloin neulmaan pientä nuttua, mutta nyt otan ja kerin vanhaa villalankaa. Lanka on norjalaista Nordicaa, noin Fritidsgarnin paksuista. Tai itse asiassa langan tiedot ovat aivan kuin Fritidsgarnin vyötettä lukisi. Markka-aikan Anttilasta ostettuna 100 gramman vyyhti on maksanut 19,90 mk.  Lankaa on joitakin vyyhtejä jemmassa. Tarkoitus on kokeilla kuinka lanka huopuu. Huomasin, ettöä minun lapas tilanteeni on surkea. Ihanat nimipäiväksi saadut huopakäsineetkin vaativat alulapaset kun on näin kova pakkanen.  Saa nähdä mitä syntyy.