Neuleblogeissa mietitään sitä, millaisia blogeja ei halua lukea. Siihen en tässä kuitenkaan  osallistu.

Minä ajattelin kaivaa esille tuon heinäkuun 13. 2006 tekemäni ensimmäisen haparoivan blogikirjoituksen ja muistutella mieleen, miksi itse aloitin neuleblogin pidon. Jostain kumman syystähän tuo päivitys on muka vuodelle 2004, mutta eihän sitä löydy kuin blogin hallinnan kautta. Joten luultavasti tätä ei ole kukaan pitkään aikaan pystynytkään lukemaan. Tähän sen kirjoitan  ihan sellaisenaan.

"Tästä se alkaa...

Puolen vuoden harkinta-aika on ohi. Olen ihaillut ja lukenut muiden ihania blogeja ja miettinyt josko minäkin.

Päätin, että kun kaksi asiaa tapahtuu, niin sitten. Nyt on kaksi asiaa tapahtunut.

1: Olen jäänyt vuorotteluvapaalle 3.7. nyt eivät ainakaan työkiireet ole esteenä blogin pidolle.

2: Meidän perheeseen hankittiin oma tietokone.

Tähän blogiin kirjoittelen siitä, mitä kodissamme Heimolassa tapahtuu. Sekä ennen kaikkea mitä saan omin käsin aikaiseksi. Yksi syy blogin aloittamiseen on se, että yleensä käsityöni lähtevät maailmalle ennen kuin olen niitä ehtinyt dokumentoida. Heimolassa asuu lisäkseni puolisoni, sekä  kaksi lasta. Luultavasti myös heistä kerron jotakin.

Kun saamme yhteydet, tälle uudelle koneelle toimimaan, toivon saavani myös tämän blogin ulkoasua muokatuksi. Nythän on ihme jos joku on tähän asti jaksanut lukea.

Vanha muistokirjan loru meni jotenkin näin:

Ysävä ken oletkaan muista nämä sanat vaan. Kun sä näitä luet ja katsot, niin älä arvostele. Nää ei oo sitä varten, nää on muistoja mua varten.

Kirjoittelemisiin "


Tosiaan, muistoja minua itseäni varten.

Kirjoitan sillä suomen kielellä, jota osaan. Pilkkuvirheitä ja lauseenjäsenys virheitä tulee, varmaan yhdyssana virheitäkin. Käytän comic sans fonttia. Kuitenkin minulla täytyy olla uskollinen lukijajoukko, koska laskurissa on tällä hetkellä lukema... Oho, laskurini on kadonnut. Eilen se kuitenkin oli reilusti yli 60 000.

Saa kertoa senkin jos on jotain joka ärsyttää, mutta itse ajattelen että positiivinen palaute on se jonka avulla päästään eteenpäin. Näin on ajatellut ainakin myös Tuulia.

Edit: Koukuttajallakin on top5-ihanuuslistaus.


Nyt lähden siivoamaan. Saattaa olla, että tänään näette jotain ihanaa, joka matkasi eilisestä neuletapaamisesta mukanani Heimolaan.

Hyvää kellokeskiviikkoa kaikille!

Edit 2: Korjasin linkityksiä. Kiitos Hippulatvippulat.