Paljon on ollut tekemistä ja menemistä, ja aina se vaan tuntuu jatkuvan. Josko sitten kun loma alkaa saisi ajan rauhoitettua opinnäytetyölle ja muulle olemiselle perheen kanssa.

Loppuviikko, torstai ja perjantai, meni opiskelujen merkeissä, nyt on siis oikeasti loma opiskeluista, mutta loman aikana englanti ja opinnäytetyö ovat niitä, joita pitää tehdä. Eilen teimme päivän reissun Etelä-Karjalaan isäänän enon 80v synttäreille. Lahjaksi veimme Pentit, ei siis Ainot eikä Reinot, vaan pentit. Niistä enemmän myöhemmin.

Tänään oli ajatukseni, ihan vaan pikkaisen siivota tätä kukkapenkkiä. Vilma tuli minulle avuksi ja ihmetteli kiveä, joka oli kukkapenkissä, ja kysyi että eikö sitä voisi ottaa pois. Siitä se sitten alkoi. Isätä ystävällisesti otti Fordsonin avuksi ja saatiinhan se varmasti reilusti 100 kg painava kivi pois. Paikkaan jäi valtava kuoppa ja kuten näette, eihän sitä multaa siinä juurikaan ollut, joten kukkapenkki sai 150 litraa multaa, kaiken joka kotona oli.

Valitettavasti ei ole nyt ennen kuvaa, mutta tältä näyttää jälkeen. Veikkaan, että juhannukseen mennessä valmistuu se kukkapenkki, joka piti siirtää tänä kesänä.

Kun kukkapenkki oli valmis näyttivät varpaat tältä. Helluntain yllätysvieras oli Arja, joka teki pikaisen piipahduksen ohikulku matkallaan, sitten jo kiiruhdimmekin iltakirkkoon, joka oli viimeinen tältä keväältä. Pienemmällä porukalla, on kyllä sitten musakeikkaa tiedossa kesänkin aikana. Aika kivaa.

 

Huomenna menemme Oskarin yhteiskoulun vanhempainiltaan, silloin kuullaan/ nähdään Oskarin luokanvalvoja ja luokkakaverit. Jännää. Voisi olla vaikka sama luokanvalvoja kun minullakin silloin, joskus kauan sitten. Samaan kouluun lähtee esikoinen, jossa minä kävin yläasteen ja lukion.

 

Helluntai-illan myöhäisin terveisin seijap

 

PS: Ai niin vielä yksi asia, Lähetysjuhlat Haminassa ovat heti loman alkaessa, siellä ollaan koko perheenä, Orvokkia lukuunottamatta. Seuraavana viikonloppuna sitten Sanan Suvipäivät Hämeenlinnassa, ja siellä olenkin sitten talkoolaisena. Molemmissa paikoissa saa ottaa hihasta kiinni jos tunnistaa.