Äitienpäivän tervehdys teille kaikille. Terveisiä Inkalasta oikein maittavalta lounaalta, sen jälkeen oli hyvä ottaa kunnon päiväunet ja nyt illansuussa vaan olla vaan tekemättä juuri mitään. Multnomah toivottavasti valmistuu Idolsin loppukilpailua katsoessa ja jännittäessä voittaako Martti vai Ali. Martti on ollut minun ehdoton suosikkini, sen jälkeen kun Stina putosi, ja ehkä vähän ennenkin sitä.

Aamulla kävin kuvaamassa Shetland trianglea yhdessä Orvokin kanssa, ja nyt täytyy kyllä sanoa, että ihmettelin kuinka mallikkaasti Orvokki käyttäytyi. Huivi ei joutunut ollenkaan riepoteltavaksi.

Vanha Heimola on oivallinen paikka huivien pingottamiselle. Siellä on säilytyksessä vanha runkopatja, jonka päällä on tarkoituksella ruudullinen pussilakana. Saa hyvin kaaret kohdalleen.

Mielestäni huivista tuli kaunis, toivottavasti mielyttää myös huivin saajaa. Orvokki ylväänä katselee. Mitähän lienee ajattelee kameran kanssa hääräävästä äidistä.

Lanka on syksyn Lontoon matkalta ostettua madelinetosh prairieta. Aivan ihana lanka neuloa ja huivista tuli unelmaisen kevyt ja pehmeä.

Shetland Triangle (Kirjasta Wrap style)

Lanka: madelinetosh prairie
Menekki: 61 g
Puikot: 3 mm

Niinkuin huomaatte, täällä melkein jo tuomi kukkii. Lampaita meidän piti mennä Orvokin kanssa katsomaan perjantaina, mutta lammaspaikkaan oli iskenyt tauti ja reissu siirtyy alkavalle viikolle. Aamulla kuvasin lammasaitaan kahden kesän aikana kiinni jäänyttä villaa, sitä katsellessa tulee aina niin hyvä mieli.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille.