Tänään pappa viettäisi nimipäiväänsä, jos vielä eläisi... Pappa on siis äidin isä, niin pappa se kyllä oli isän isäkin. Herman-pappa ja Oskar-pappa...

Hermannin päivänä meidän lasten mummo, isännän äiti, kuitenkin edelleen viettää syntymäpäiväänsä,

ONNEA MUMMO,

ja saa huomenna meidän lapset vieraakseen. Vien lapset klo 10.11 lähtevään Jyväskylään menevään IC junaan ja sitten matkaavat ihan kahdestaan mummolaan. Mummo ja tuta tulevat Jyväskylään asemalle vastaan. Vähän jännittää äitiäkin. Viikonloppuna sitten mennään hakemaan kotiin.

Huomenna tulee neljä vuotta siitä kun tätä blogia aloitin kirjoittamaan. Neljä vuotta ja lukuisia käyntejä täällä blogissa. Laskurinhan laitoin vasta 18. heinäkuuta 2006 ja se on jossain vaiheessa sekoillut ja kadonnutkin. Tällä hetkellä se kuitenkin näyttää 367 918 kävijää. Eli kyllä täällä kävijöitä on riittänyt.

Neljään vuoteen mahtuu monia uusia ystäviä ja monia yhetisä hetkiä. Tärkeä asia on myös se, että tiedän täällä käyvän monia ystäviä ja sukulaisia, jotka eivät kommentoi. Kuitenkin heille ja minulle tämä blogi  on tärkeä viestimisen paikka.

Valamon ruusu kukkii Heimolan pihassa ja niin moni muukin kukka. Kunpa ehtisin jossain vaiheessa tehdä sellaisen sivun jossa olisi kaikki pihasta löytyvät kukat, mutta ehkä sen aika tulee joskus.

Maanantai illan helteisin terveisin seijap, joka nauttii kun saa nukkua yöt vanhassa Heimolassa, jossa on lämmintä vaan 25 °C.