Sain eilen illalla valmiiksi huivin Meemulta saadusta Amor langasta. Tänään se sitten oli kaulassani kaupunkireissulla. Katsokaa kuinka hyvin se sopii uudehkon talvitakkini väriin.


2274446418_e57ae7c349.jpg

Kaulahuivi
Lanka:Novita Amor
Ohje: Vyötteestä
Puikot:8
Menekki:85 g

Niin, luette aivan oikein. Menekki oli 85 g, sillä jouduin reilun 10 grammaa ottamaan välistä lankaa pois, kun se oli sellaista kuin ohuttakin ohuempi Tango Fani, siitä puuttui siis osa hapsuista ja kimalle kokonaan. Yritin sitä neuloa joukkoon, mutta se ei näyttänyt hyvältä. Laitoin sen pätkän Novitan laaduntarkkailuun tämän päivän postissa. Olisi tuo huivi saanut olla hiukan pidempi, mutta menee kyllä noinkin.

Aino ja Arlanda ovat sitten ne meille muuttavat nojatuolit. Kävimme monessa liikkeessä ja istuimme tosi monissa tuoleissa, mutta nämä olivat ne joissa me parhaiten istuimme. Taas sen huomasi kuinka tärkeää on istua ja kokeilla tuoleja kaikessa rauhassa. Neuletta minulla ei ollut mukana, vaikka olisihan sitä voinut joka liikkeessaä muutaman hetken neuloa. Tuolit ovat erilaiset, mutta ne tulevat samalla kankaalla. Arvata saa kumpi tulee isännälle ja kumpi minulle. Lapsille ostettiin säkkituolit ja ne saatiin mukaan, omiamme odotamme varmaan kuukauden verran.

Eilisen aikana raivasin ompeluhuonettani. Taidanpa siirtyä sinne katsomaan saisinko ommeltua jotain lapsille.

Oikein hyvää maanantaipäivää kaikille.