Huomenta hyvät kanssani kulkijat (lue lukijani). Olen nukkunut viime yön, suuresti sitä ihmettelen, koska kuu loisti täytenä ja yleensä silloin en nuku. Aamulla hämmästyksekseni huomasin, että Vilmakin oli löytänyt tiensä väliimme, enkä ollut edes herännyt.


Lupasin jotain lisää messuilta. Matkamme alkoi siis jo ennen kuutta minä ja 4 meidän kylän naista asetuimme ajopeliini kohteena kuntakeskus. Bussi starttasi aikataulun mukaisesti klo 6. Aamukahvilla pysähdyimme Ikaalisissa. Paikka oli minulle uusi ja taidanpa poiketa toistekin.

Ensimmäinen ostoskohteemme oli Kauhavan Kangasaitan
TOMOTES-päivät. Oli ihan uskomaton tunne, kun eihän meidän bussi mahtunut edes pihaan. Väkeä oli hirvittävän paljon. 3 bussia ja henkilöautoja, jotka oli vielä parkkeerattu sikin sokin, että tuntui vielä täydemmältä.Milla- mohairit yllättivät kauneudellaan. Värit olivat oikeesti näin paljon kauniimpia kun netti sivuilla.
Tässä Pampulaa ja Melliä.

Itse ostin täältä:
1kg vaalean punaista ja 1 kg vaalean turkoosia Bambia. 100% merinovillalanka. Mummi valitti kun ei hänellä ole yhtään vauvalankaa, no nyt on. Tosin turkoosi kuiskuttelee haluavansa minun neuleekseni. Saa nähdä kuinka käy.
Millan moniväriin ihastuin. Siitä tuli kotimatkalla hapsuja vaille valmis poncho. Opetin vieruskavereille nimittäin Salomonin solmujen tekoa.
Heijastinnauhaa ja siimarulla myös tulivat Hämeeseen mukanani.
Hapsut odottavat kiinnittämistä.

Syömässä kävimme
Wanha Karhunmäessä. Sieltä oli pakko ostaa körttikarkkeja perheelle tuliaisiksi. Ne salmiakin makuiset, voi ette usko, kuinka hyviä...

Messut olivat mielestäni sopivan kokoiset. Meille annettu 2 tuntia riitti juuri kun jätti vilkaisulle 3D:t, helmet ja ihanat lastenvaatteet.

Etelä-Pohjanmaan taito ihmiset
olivat kehittäneet kaikkea ihanaa. Tässä on tulossa minulle poncho.
Minulla on muistikuva 70-luvulta kun näitä kukkasia tehtiin. Nyt nimenä oli Rosee-pitsi, silloin taisi olla Teneriffan pitsiä. Näitä sai siis ostaa tarvikepaketteina, joissa oli langat kehikko ja ohjeita.

Rustoopuorin joukko taas oli kehittänyt dominolapasen mallin. Siihenkin piti ostaa langat ja ohjeet.

Seinäjoen seurakunnan lähetyssopissa piti käydä äänestämässä villasukkia ja ihailemassa kahvipusseista tehtyjä koreja ja kasseja.Ilokseni löysin sieltä hallista myös
Johanneksen. Ei hänen pitänyt siellä olla vaan Kuopion torilla. Mutta kun Kuopioon luvattiin vesisadetta, niin sori vaan kuopiolaiset. Johannes oli torstaina vielä saanut paikan Areena-hallista.
 Tässä väriterapiaa alá Johannes.Näistä tulee luultavasti lapasia, kevyesti huovutettuina.
 


Näistä neule joko Viikinkineuleiden tai Kalevalaneuleiden ohjeella. Matka käy siis kohti kirjastoa, ellei joulupukki muista noilla kirjoilla. Saakohan tuota Viikinkineuleita enää kaupasta?

Muistiin laitoin myös
Marjukan. Mitään ihanaa häneltä ei voinut ostaa, mutta sitten kun palaan töihin, olisi kiva vaikka Merinovillainen hame laittaa töissä juhlahetkiin päälle.

Kotimatkalla pysähdyimme
Juustoportissa ja kahvipaikkana oli Tei-tupa Kilvakkalassa, suosittelen.

Kotiin oli kiva tulla. Nyt on aika lähteä laittamaan pyykkiä koneeseen ja perheelle ruokaa.

Ei en ole unohtanut arvontaa. Ihan pientä messumatkalta ja jotain melkein paikallista on luvassa. Pienen hetken kun maltatte. Ai niin, olin voittanut
Erjan arpajaisissa kortteja, ihanaa.

Hyvää viikonloppua teille kaikille.