Eilinen neule ongelma on kaiketi ratkennut. Illalla neuloin mallitilkkua ja siihen palmikkoa Kristiinan Neulomossa antaman neuvon mukaan. Olen päätymässä siihen, että käytän kolmosen puikkoja enkä käy lankoja vaihtamassa Sivillaan. Neule jää odottelemaan aloitusta hetkeksi, sillä se ei ole seurustellessa tehtävä neule.

Sofiasta tulee mielestäni kevyt neule. Edellinen
pusero käyttäytyi  mallikkaasti, kun sen pingoitin ja suihkupullolla kostuttelin. Paino ei siis varmaankaan venytä neuletta kamalasti, vaikka ainahan palmikot ja pompulat lisäävät painoa.

Sanni kyseli auttoivatko valohoidot hyvin. Auttoivat, mutta harmitus on siinä, että kasvot eivät kestä tuota valoa. Makasin pyyheliina kasvoilla. Olen siis ruskettunut, kaikkialta muualta, paitsi kasvoista. Kutina on kuitenkin vähentynyt, eikä ihottumaa ole.

Lidlin Colorado oli sellainen löyhäkierteinen puuvillalanka, teki helposti silmäpuolia, mutta eipä tuo haitannut. Enemmän tykkään kyllä niistä langoista, jotka eivät hajoa. Ehkä kuitenkin mieluummin neulon vaikka Mandarin Petitistä.

Isännät ovat sitten lähdössä Saksaan ensi viikon keskiviikkona ja tulevat perjantaina takaisin. Kanttipaalaimia on löytynyt, nyt pitäisi päästä valitsemaan hintalaatusuhteeltaan paras.

Nyt laittamaan ruokaa ja sitten Tervakosken neuletapaamiseen.