Sain eilen Novitalta palautuksena huivit, jotka lähetin Suureen huivikilpailuun. Liitteenä oli kirje jossa kerrottiin, että Suureen huivikilpailuun osallistui yhteensä 117 toinen toistaan hienompaa huivia. Raati on valinnut voittajat, jotka julkaistaan Novita Syksy 2013 lehdessä, joka ilmestyy 26.7. Kolmen parhaan huivin ohjeet julkaistaan sitten Novita Talvi-lehdessä, joka ilmestyy 18.10.

Ajatukseni oli, että tämä huivi jää matkalle, eli sen olisi saanut Novitan kautta lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, mutta kotiin tämä nyt sitten vain putkahti postin matkassa.

IMG_8843-normal.jpgNiinkuin kuvasta näette, tämä huivi valmistui talvipakkasilla, kun lunta oli maassa ja paljon. Kovasti mietin noita Novitan lankoja, jotka huivilangoiksi kokisin ja tämä oli kokeilu, mitä syntyy kun otetaan Novitan Rose ja Nalle luontopolku, Kukkaketo. Mietin, myös tätä Nalle Luontopolku Tuohen ja jonkin Rosen  kanssa, mutta tällä mentiin.

Mallineulehan on tuttu, se löytyy piposta, tumpuista ja polvareista. Niskasta aloitettuna, kuiviin oli helppo käyttää lankaa juuri sen verran, kun keristä riitti. Tärkeää on tietenkin, että muistaa jättää päättelyyn tarpeeksi pitkän langan.

Huivikilpailuun%202013-normal.jpg

Novitan neulomosta luin, että Novita-lehden päätoimittaja vastaa tästä kilpailusta ja laitoin hänelle sähköpostia, että tämä ja toinen huivi oli tarkoitus lahjoittaa eteenpäin. Auttomaattivastaus kuitenkin kertoi hänen olevan kesälomalla, joten huivi jää nyt tänne kotiin odottamaan ja varmaankin löytää kohteensä täältä kautta. Itse en luultavasti tätä huivia käytä, sillä niin kaunista kuin tuo Kukkaketo lanka onkin, niin tuo oranssi väri tuolta pomppaa liikaa silmille.

Era%CC%88iden%20miesten%20blues%20ka%CC%

Kaunista keskiviikko päivää sinulle, lämmintä jo kovasti pukkaa. Nyt ajattelin lähteä lenkille, jotta edes jotenkin jaksaa. Vatsa hiukan muistuttelee olemassaolostaan, eli sillä mielellä mennään.