Onko mitään järkeä aloittaa vaatekomeron siivoamista, kun pitäisi valmistella myös 7-vuotis synttäreitä perjantaiksi ja lauantaiksi?

Kaksi syytä, löysin kun eilen aloitin.

1. Mulla on se kirpparipöytä vielä olemassa, sinne siis kaikki se mitä ei ole tuolta komerosta muutamaan vuoteen tarvinnut.

2. Mun on pakko saada langat täällä yläkerrassakin järjestykseen. Ompeluhuoneen hyllyt tarvitaan ompelutarvikkeille, joten alakerran langatkin saattaisivat saada täältä tilaa.

Ehkä puolivälissä on tuo siivoaminen. Komero on myös jemmapaikka niille lastenl eluille jotka on jäähyllä. Tekee aina välillä hyvää laittaa tuota tavaramäärää piiloon.

Jotain verhoja, joita on jostain entisestä kodista ajautunut tänne, vein aamulla kirpputorille. Ei oikein tuo persikka ja harmaa istu meidän värimaailmaan. Vauvan vaatteitakin löytyi vielä ja kaikenlaista tavaraa, jota oli jo melkein unohtanutkin.


Käsityöt siis edistyvät tunnin illassa, kun tulee joku sarja jota katselen.

Ilmoittauduin niille Seinäjoen messuille. Meitä lähtee meidän kylältä ainakin 4, saattaa vieläkin enemmän olla tulossa. Ihana, että joku viitsii järjestää.

Vilman taksi tuleekin kohta. Sitten haetaankin Oskari koulusta. Tänään tulisi muuten puolentoista tunnin odotus, niin käyn hakemassa Oskarin ja samalla tokaluokkalaisen Riinan tuon kotiin. Meillä on vuoro kuukaudet jolloin kuljetellaan Riinan vaarin kanssa.