Täällä lomaillaan. Vajaa viikko lomaa on takana päin ja nopeasti se on mennyt.

Keskiviikon vapaapäivä pääsykokeissa kului nopeasti. Aamulla junalla Jyväskylään ja illaksi takaisin kotiin. Lämminhenkisiä kohtaamisia pääsykokeissa, monesta taustasta meitä hakijoita. Juhannuksen tietämillä pitäisi saada tietoa kuinka kävi. Torstain helteessä olin kyytimässä naapurin emäntää kun puolisonsa siirrettiin sairaalan kappelilta hautausmaalle odottamaan hautaamista. Tänään asioiden hoitamista jatketaan.

 

Viikonloppu kului Porissa lähetysjuhlilla. Ihanat lämminhenkiset juhlat ja kyllähän tuota lämpöä riitti ihan konkreettisestikin. Kip-päivänkin olin siis Satakunnassa, joten neuloin ihan julkisesti. Karhuhallissa ei oikein kunnon kuvia saanut mutta isäntä kuitenkin todistuskappaleen nappasi.

Ystäväperheen luona kävimme Reposaaressa ja siellä merenrannalla lasten uidessa oli myös hyvä neuloa.

Lähetysjuhlat jäävät mieleen siinäkin suhteessa, että Lehtelän Sari ja Vesa siunattiin matkaan Etiopiaan. Ovat sekä oman seurakunnan, että työseurakunnan uudet nimikkolähetit. Heille ja kaikille muillekin työhön siunatuille rukoilen suuresti siunausta matkaan.

Maanantaina meille tulivat lampaat. Siinä samallahan tuo kelikin sitten muuttui kymppiasteiseksi ja sateiseksi.

Viime vuoden tuttuja ovat Minni ja Kissanminttu. Minnistä, joka on musta, on kasvanut kerrassaan iso ja upea uuhi. Kissanminttu on tuo ruskea, ei paljon jää koossa pienemmäksi. Molemmilla on omat karitsat ja sitten on valkoinen pieni pulloruokittu karitsa, joka on kovasti meidän ihmisten perään.

 

Minni muisti vielä tuomen, josta oli hyvä syödä vihreitä lehtiä. Tosin tuota vihreäähän riitti kovasti nyt ihan maassakin, ei heti lopu ruoho meidän laidunmaalla.

 

Käsityöt ovat edenneet kotihommien sivussa ja Oilin poncho alkaa pikkuhiljaa valmistua. Teemme vielä perheen kanssa lomareissun ja sinne pääseekin sitten reissukäsityöksi sytomyssyjä muutama kappale. Ne matkaavat ensi viikolla postin mukana merten taa.

 

Kauniita kesäpäiviä teille kaikille täältä Heimolasta.