Niinhän siinä sitten kävi, että enhän minä maanantaina ollut työkuntoinen. Aamulla lääkäriin ja kotiin antibioottikuurin kanssa, määräyksellä, lisää lepoa. Poskionteloissahan tuo tulehdus jo sitten majaansa piti. Nyt on sellaiset tropit, että häipyy, ainakin pitäisi.

 

Kun tauti helpotti niin neulominenkin alkoi sujumaan kämmekkäitä on ollut puikoilla useitakin. Kaikkihan lähti alkuun siitä että ilmoittauduin pitkästä aikaa Neulomon vaihtoon. Neulomani ovat valmiina ja odottavat lähetystä kun tuonne postiin saisin itseni roudattua. Niistä lähtevistä en laita vielä kuvaa. Mutta tässä yhdet kämmekkäät.

 

Nämä kämmekkäät lähtevät työtoverille, joka sai uuden työpaikan kirkkohallituksesta. En tiedä onko Katajanokan toimitalossa kylmä, mutta jos ei työpaikalla tarvitse niin sitten muuhun käyttöön. Kämmekkäisiin käytetty lanka on ostettu kirpparipöydästä ja tiedän, että sen on tuonut myyntiin nuoruuden ystävän vaimo. Kuulin, että se on kotona kehrättyä, mutta sille ei ole omassa joukossa käyttöä. Kämmekkäiden malli on Novitan Neulomon ekstraideoissa ja on Knean tekemä. Mielestäni oikein ihana malli ja selkeä ohje.

 


Pitsikämmekkäät

Malli: Novitan neulomosta Knean tekemä

Lanka: 100% villalanka

Menekki: 39 g

Puikot: 3,5 mm

Meidän perheellä on nyt kaikilla loma. Lapset tekivät kiirastorstain sisään jo syksyllä ja isännällä ja minulla ovat viimeiset talvilomapäivät menossa. Tarkoitus olisi käydä mummolassa ja mutenkin vähän tavata sukulaisia. Mahdollisesti käydään myös Orvokin kasvattajan luona.

Pääsääntöisesti kuitenkin levätään ja kerätään voimia, ihan koko joukolla.

 

Eilen tikkutiistaina paistoi aurinko ja minä kuljeskelin pihalla kameran ja Orvokin kanssa. Niin, tai ei kai tätä naapurin isännän lehtopalstaa voi pihaksi sanoa.

Etsi kuvasta koira. Tässä palassa metsää on aina keväisin jotain niin käsittämättömän ihanaa.

Kyllä me ensimmäiset sinivuokot ja nupullaan oleva näsiäkin jo löydettiin.

 

Oikein rauhallista hiljaista viikkoa teille kaikille täällä kävijöille.