Viikon päästä maannataina jatkuu Qvidi Mina kurssi. Jotain pitäis olla tehtynäkin, että pääsee ettenpäin. Virkkasin sitten eilen ja tänään 75 lappua, jotta vähän pääsisi katsomaan, mitä tästä tulee.

Kuitukangasta ei löytynyt, joten leikkasin hallaharsosta tuollaisen kaavan tapaisen. Siihen sitten asettelin paloja, ihan summamutikassa. Kahta sasamanlaista lappua ei taida minulta löytyä, joten tällä hetkellä ajatus on, että en sen kummemmin asettele noita lappuja. Mutta mieli saattaa vielä muuttua.

 

Lankoina olen käyttänyt niitä ohuita sukkalankojen jämiä, joita minulla on ollut. Löytyy MokkaSukkaa, Fabelia, Regiaa, Opalia ja jopa Noron loput Pinaattitunikasta. Reunakerros on sitä Dropsin Alpacaa, jonka olin joskus ostanut neuletta varten.

Tämän hetken lapputilanne on kirjoitettu laatikon pohjaan. Puolikkaita lappujakin pitäisi tehdä ihan urakalla, samoin kokonaisia. Laatikkokin meinaa jo käydä pieneksi, joten tarvitsee varmaan suurempi ottaa käyttöön.

 

Nyt kuitenkin tarvitsisin uuden päähineen ja ajattelin keriä Silk Blendin kerälle ja koittaa löytää sille mallin. Onko ehdotuksia?

Muoks: Laitoin Huldan puikoille. Kiitos KristiinaS linkistä. Tuo täytyy muistaa seuraavaa omaa päähinettä laitettaessa.

Ai niin, koska loppiainen on keskiviikkona, neuletapaamiset Poikkeuksessa alkavat  vasta 20.1.2010 klo 18-20 joka toinen viikko. Tulkaahan mukaan.