Ensimmäinen lomaviikko on takana ja tuntuu, että olisi ollut jo tosi kauan lomalla, sen verran paljon on ollut ohjelmaa tässä viime viikolla.

IMG_3846

Tässä on kuvassa Elina Hjelt ja Pertti Puusaari duo perjantain LinnaJazz risteilyltä. Loppuviikko meni siis isännän roudausapuna ja hyvästä bluesista nauttien.  Joitain kuviakin koitin napsia, jotta jää jotain muistoja näistäkin hetkistä.

 

IMG_3855

Tämä kuva on sitten lauantain iltakeikalta maista, Kings pubista

Jossain vesisareiden välissä kävin pihalla kuvaamassa Maedow Grass 4 huiviani. Langaksi tähän neljänteen samallamallilla tehtyyn huiviin pääsi kevään IsoGnun arvonnassa voittamani sinisävyinen Supersocke 100 ja joskus Lontoosta ostamani Berrocco Ultra alpaca Fine. 

IMG_3810

Huivi on sukkien tapaan hyvä matkaneule, nytkin on mietinnässä pitäisikö kuitenkin ottaa joku huivi puikoille vielä loman liikkumisia ajatellen, vaiko pitkästä aikaa peräti sukat?

IMG_3808

Hups, tämän hetken kesäflunssaisesta olosta taitaa kertoa tämä kuva, ei normisti menisi läpi sensuurista. Mutta nyt antaa olla ;-)

IMG_3806

Malli: Meadow Grass
Lanka: ONlinen Supersocke 100
Menekki: 29 grammaa
Berroccon Ultra Alpaca Fine
Menekki: 84 grammaa
Yhteensä: 112 grammaa
Puikot: 4.5 mm

Tämän huivin jälkeen Lankalaihiksen 2015 tuloksena on 6649 grammaa, mutta samalla tähän lisätään 94 grammaa huivilankaa, joka lähti mummin matkaan, joten lankalaihiksen tulos on tällä hetkellä 6743 grammaa. Saattaa siis jotain ostoksia tulla loman aikaan tehtyä, kun ei ihan pahalta näytä.

Maanantain terveisin seijap