Viikonlopun peiton kasaamistalkoiden tulos on saapunut määränpäähänsä. Siitäkin kirjoittelen jossakin vaiheessa, mutta nyt lappuilua.

 

Lauantai-iltana istuin sitkeästi television ääressä jännittämässä Paradice Oskarin puolesta ja siinä samalla virkkasin ensimmäisen, mutta en viimeistä patalapun Sarsan mallilla. Olisihan siinä samalla pystynyt kirjoneulettakin neulomaan, mutta jotenkin virkkuukoukku istui käteen paremmin siinä hetkessä.

Tällä ohjeella saa tosi napakan ja hyvältä käteen tuntuvan patalapun. Nyt tiedän mihin seiskaveikka jämät tässä huushollissa seuraavaksi päätyvät.

Viisu-Patalappu

Malli: Sarsan blogista

Lanka: 7 Veljestä raita

Menekki: 67 g

Koukku: 4

 

Sunnuntaina sitten istuin katsomassa Jääkiekkoa. Siis minä, joka en ollut tässä turnauksessa katsonut kun yhden aiemman ottelun. Nyt ei olisi kirjoneule enään pelittänyt, mutta tämä patalappu valmistui pelin tuoksinassa.

Lankana on 7 veljestä Polkka ja mielstäni oikein hyvän näköinen lappu. Tätä ei nyt oikein sitten raaski eteenpäinkään antaa, sanoipa isäntä tuossa, että se pitäisi kehystää ja sitten myydä kovalla hintaa eteenpäin. Ei nyt kuitenkaan.

 

Leijonat kultaa-Patalappu

Malli: Sarsan blogista

Lanka: 7 Veljestä raita

Menekki: 64 g

Koukku: 4

Kiitos kaikista kommenteista. Tänään palautin tuon kirjoneule sormikas lehden omistajalleen. Otin valokuvia malleista ja koitan niitä aina joskus laittaa näkyviin.

Tänään oli myös postipäivä. Sain kaksi kirjettä, toisesta aavistin mitä siellä on. Tai ainakin mitä asia koskee.

Ensin avasin, sen josta en ollut ollenkaan varma, pieni aavistus kuitenkin oli. Siellä oli Neulomon vaihtokämmekkäät, joita jo kovasti odottelin. Kiitos parilleni. Sopivat hyvin käteen ja ovat mieluisat. Kuoressa oli myös vyyhti turkoosia Kamena-lankaa tulee varmasti käyttöön.

Toinen kirje olikin sitten kutsu Diak:n pääsykokeisiin. Pääsykokeet ovat kesäkuun 8. päivä ja niihin liittyy kirjallinen ennakkotehtävä. Siitä sitten lähdetään katsomaan lähteekö tämä rouva työn ohessa opiskelemaan. Kyseessä olisi siis tämän opistotasoisen tutkinnon muuntokoulutus ammattikorkeakoulututkinnoksi.

Töissä on kevään tuntua. Retkipäivää ja tapahtumaa on jos jonkinlaista, mutta tiedättekö aika pian on meidän perheellä loma. Kuukauden päästä olemme jo kesälomamatkalla. Kyllä se aika rientää.