Nyt on taas joulupohja käyössä. Olkoon se loppiaiseen asti.

 

Eilen valmistuneet lapaset laitamme lasten, isyyslomalle jäävälle, opettajalle joululahjaksi. Naisopettajat saavat ne aiemmin valmistuneet lapaset. Kiitos kaikista lapaskommenteista, minäkin olen lapasiin tyytyväinen. Näissä lapasissa myös tuli todennettua se, että meidän pyykkikoneella Puro (ja varmaan Huopanenkin) täytyy huovuttaa hienopesussa, eikä kirjopesulla. Hienopesussa ei siis tule ollenkaan peltimäistä huovutusta.

KristiinaS, kyllä säkin osaat tuollasia lapasia tehdä. Mä olen vähän nyt jäänyt koukkuun tuohon malliin ja mietin, pitäiskö vanhat Huopaset tuhota Domino-lapasiin.

 

Luotan siihen, että suvun nuorimman vanhemmat eivät täällä käy kurkkimassa.

Tässä ovat ensimmäisen adventin aattona huovutetut pienet tossut kokoa 4 kuukautta. Ovat siis menossa Eeva Orvokille joululahjaksi.

Tässä Matti-nukke vielä esittelee tossuja istuen isännän kitaran kaulalla.

 

Ihania joulukortteja on tullut paljon, myös teiltä blogiystäviltä. KIITOS kaikista joulumuistamisista. Minä en ole kenellekään kortteja tänä jouluna lähettänyt, en saanut kortteja tehtyä ja postittaminenkin olisi ollut tiukassa. Sen verran kuitenkin on töihin paluu ottanut koville. Mielessä olette kuitenkin ihan jokainen ja voi kai sitä muulloinkin muistaa kun jouluna.