Vilma on käynyt päivän ensimmäisen virpomisreissunsa.

3414269760_0fb78ea952.jpg

Nyt neiti on isännän kanssa matkalla vesirallin sammakko ryhmään. Sieltä tultua syödään ja lähdetään palmusunnuntain iltakirkoon. Vilma laulaa siellä lapsikuorossa ja isäntä ja minä olemme orkesterissa ja lauluryhmässä. Oskari ja mummi ovat pienoismallimessuilla, saa nähdä kuinka mummi jaksaa Silmänisku. No, ei kai tuo sen rankempaa ole kun olisi käsityömessuilla ja niillähän tuo on ollut.

Minä ajelin eilen Poriin ja takaisin. Oli kiva nähdä yli puolet siitä joukosta joiden kanssa 8.8.1988 aloitettiin opiskelut Porin diakoniaopistossa. kiitos vaan Sanna-Marille ja Päiville vaivan näöstä. Kokoonnuimme ravintola , paikka oli mukava ja ruoka ja seura olivat hyvää. Mitäs muuta siihen hyvään kokoontumiseen tarvitaan. Itse kävin katsomassa talot Kiertokadulla ja Eteläpuistossa, tuntui hyvältä nähdä ne paikat joissa olin asunut. Kiertokadulla olisin voinut vaikka ovikelloa soittaa, kun siellä asuu tuttuja ihmisiä, mutta ei ollut oikein aikaa vierailuun.

Opiskellaikana ostin aina lankani Anttilasta tai Ruokavarastosta. Ihan oikeasti ,Porin Ruokavarasto, vai oliko se silloin Rabatti, myi halvalla Novitan Alabamaa ja Oklaholmaa. Nyt mietin olisinko kiiruhtanut oikeaan lankakauppaan Lavikolle, mutta jätin väliin, kun en kerran mitään tarvinnut.

Harmaassa kelissä ajelu ja kotimatka pimeässä kuluivat kuunnellen äänikirjaa, yli puolet on vielä jäljellä, joten nyt varmaan tulee neulottua, kun on pakko kuulla Sarasvatin hiekan juonen käänteet.

 

Aamulla ompelin napit Fabel-Alpaca jakkuun tykkään tosi kovasti.

3413478513_c6ffe00f5d.jpg

Malli löytyy siis Dropsin ilmaisista malleista.

Tein koon M ja 3,5 puikoilla ja luulen että lankaakin meni melkein se mitä ohjeessa sanotaan. Vajaat kerät jäi lankaa jäljelle. Luulen, että tulen käyttämään tätä paljon.

3413477757_29b6ee2bc8.jpg

Lunta ei ollut Porissa nimeksikään, useita joutsenia näin matkalla. Kevät on tullut. Kotipihassakin lumi on huvennut kovasti. Palokärki hakkaa jossain puuta. Saa nähdä muuttaako vuoden tauon jälkeen, taas meidän pihaan.

3414269100_43f747ce59.jpg

Pihan iso lyhty on kokenut talven aikana kovia. Maalit ovat lohkeilleet. Nyt kuitenkin narsisissit saavat siellä muistuttaa tulevasta pääsiäisestä.

Virvon varvon vitsasella

kosken pajun oksasella,

Jumala sinua siunatkoon!