Kynttilänpäivän tervehdys täältä Heimolasta. Ollaan täällä olemassa ja kaikki hyvin, mutta puuhaa ja tekemistä on riittänyt, joten bloggaaminen on vähän jäänyt. Tänään otetaan kyntteliköt ikkunoista ja todettiin oikeasti, että kevättä kynttelistä.

 

Viime viikon koulutus Vivamossa meni hienosti. Pienellä porukalla oltiin oppimassa uutta, mutta opetus oli sitten sitäkin yksilöllisempää. Neulottua sain lapasia, mutta lanka loppui kesken. En tiedä mikä häikkä tuli, kun 80 grammaa olisi ohjeen mukaan ollut lapaseen kuluva lankamäärä, mutta 110 grammaa ei riittänyt. Toinen lapanen jäi peukun kohtaan. Ihmeekseni löysin kuitenkin kotoa jemma nimisestä paikasta samaa lankaa, mutta lapaset jäivät nyt kuitenkin tauolle, kun otin oikean hamsterityön. Aion kuluttaa kaikki kotoa löytyvät Huopaset ja vähän muutakin lankaa virkattuun mattoon. Katsotaan mitä siitä tulee. Ainakin puolikiloa on jo virkattu. Valmishan se on sitten kun palat on ommeltu ja matto on huovutettu. Toivottavasti ehdin hamsterikuun aikana.

 

Eilen lapset olivat Oskarin Mirja kummin kanssa oopperassa, katsomassa Robin Hoodia. Tykkäsivät kovasti. Tänään se eilinen esitys tulee Yleteemalta klo 19.30. Ei kyllä varmaan ole sama kotisohvalta katsottuna. Me olimme isännän kanssa HPK-Blues lätkämatsissa. Joka oli sekin ihan kiva juttu, kun oli kivaa seuraa.

 

Tätä päivitystä teen uudella tietokoneellani. Ihana! Isäntä on tehnyt suuren työn kaikki kuvat on siirretty tänne ja täytyy sanoa, että tykkään. Nyt ei tämän enempää tällä kertaa, alan tutustumaan tämän koneeni saloihin ja latailemaan uusia kuvia. Olin nimittäin eilen myös huovuttamassa Vilman vuorolla, ettei turhaan makseta Vanajaveden opistolle.

 

Oikein ihania kevät talven päiviä teille kaikille.