tavarat on mullin mallin.
Siivota, siivota, siivota täytyy
muuten asiat on surkeammin

Laulaa
Ti-Ti-Nalle.

Olen yrittänyt siivota ompeluhuonettani. Olen etuoikeutettu kun minulla on oma huone käsitöitä varen. Miksi en saa sitä pidettyä siinä kunnossa, että siellä voisi oikeasti ommella tai askarrella. Aina kun meille on tulossa vieraita tai pitää saada koti "edustuskuntoon" työnnän tavarat sinne ja sitten ne jäävät laittamatta paikoilleen. Nyt samalla voisi kerätä sitä tavaraa sinne kirpparipöydälle.

Eilen tuli synttärikutsuja, olin juuri kotiutunut kaupungista ja nyt sitten pitää torstaiksi hommata lahjoja. Yksi 3 v ja toinen 7 v. Oskarille tulee kiire päivä kun ensin menee koulukaverinsa partyihin ja sitten mennään koko joukolla niille kolmosille. Mitään sopivaa itse tehtyäkään ei ole...

Taidan siis odottaa lapset kotiin ja välipalan jälkeen lähteä heidän kanssaan toiseen lähellä olevaan kaupunkiin. Siellä en ole pitkään aikaan käynyt Tarjoustalossa enkä Citymarketissa, jos sieltä löytyisi vaikka lankoja. Sieltä varmaan lahjatkin löytyvät. Isäntä on työreissussa, joten voisi lasten kanssa tehdä jotain kivaakin. Meidän lapset ainakin tykkäävät aina silloin tällöin päästä isoihin kauppoihin. Ainakin kun molempien synttärit lähestyvät. Äiti tuntuu olevan joskus aika tylsää seuraa .

Moebius ja apupupu ovat melkein valmiita, mutta jotenkin tänään ei ole ollut intoa niitä tehdä. Illalla sitten kun lapset ovat nukkumassa.