Syysloma viikko on kääntynyt viikonloppuun. Ajattelin, että muutaman bloggauksen pystyisn viikona aikana tekemään, mutta enpä ole niitä tässä saanut aikaiseksi. 

Viikko sitten saimme isännän kanssa olla viettämässä työtoverin 60-vuotis syntymäpäivää. Hänelle tein lahjaksi villasukat, Ne on vaan -sukat ohjeen pohjalta. Aluksi aloittelin hänelle Körttisukkia liturgisissa väreissä, mutta ei niistä oikein tullut sellaiset, että olisin tahtonut ne antaa, vaan menevät purkuun. Niihin sukkiin varattu Maija-lanka löytää tiensä varmaankin muihin kirjoneuleisiin.

Untitled

Ne on vaan sukat malli on kaunis ja selkeä. Näitä sukkia tikuttelin Seinäjoen kässäjunassa ja koko on reilu miehen koko. Halusin kerrankin kohdistaa raidat ja niinhän siinä sitten kävi, että lanka loppui ja sukkien kärjistä tuli vihreät, oli onneksi tuota Maijaa jemmassa.

Untitled

Lankana sukissa olen käytt'nyt Regian stripemania coloria, ja tämä väri on kyllä mielestäni kerrassaan ihana. 

Untitled

Sukat: Osmo 60 v

Malli: Ne on vaan sukat

Ulla 2/08, Taina Anttila

Lanka: Regia Stripemania Colour 6 ply

kärjissä Maija

Puikot: 3 mm

Syyslomaa olen pitänyt koko viikon, alkuviikosta mummin olessa meillä kotivahtina kävimme isännän kanssa Kööpenhaminassa, jossa korttelin päässä hotellistamme oli lankakauppa "Kesäperhonen", siellä tuli piipahdettua. Keskiviikkona alkoi lasten kolmen päivän loma ja seurasi piipahdus mummolassa. Tällä reissulla kävin tutustumassa Äänekosken lankakauppa Neulotukseen, jonne en ole aiemmin päässyt käymään. Näistä lisää vähän myöhemmin.

Lauantain terveisin seijap