Tänään oli toinen uimakoulupäivä. Ehdin käydä Coconutissa enkä ostanut lankaa, sen sijaan  askartelujuttuja noita lähetysjuhlille meneviä juttuja varten. Niistä tulee kivoja, mutta en valitettavasti saa kuvia ennen kuin oma kone palautuu hoidosta.

Voitin taannoin Rebekkan arvonnassa. Paketti tuli tänään. KIITOS siitä. Silmukkamerkkejä ja rannekoru ihanassa Diddl-rasiassa, suklaanappeja nam. Jos sinulla Rebekka on kuvaa paketista, niin olisi kiva jos sen laittaisit omaan blogiisi, niin näkisivät muutkin sen.

Päivän aurinko on ollut liian kuuma  minulle.Huomenna pitää ottaa lierihattu päähän, että uskallan kulkea ulkona. Sovimme että menemme uimakoulun jälkeen pizzalle. Mehän kuljemme uimakoulussa Vilman kummitädin ja hänen poikansa kanssa, joten on ihan kiva mennä joukolla syömään.

Minun nettittömänä aikanani Kaisa oli arvuutellut kuva-arvoitusta. Tai siis sitä mitä aikoo kuvan materiaaleista tehdä. Minulla olisi täällä kotona n. 100 Kirkkokahvi-pussia. Tykkään pussista minulla on niistä tehtyjä kasseja kaksi. Ainoa vaan että tuo pastorin kuva on tarra eikä kestä kun noin vuoden käytön kassissa. Olisiko jollain hyviä ideoita mitä näistä pusseista voisi tehdä? Pannunalustakaan en oikein ole innostunut tekemään kun kuva menee hukkaan, ja en tiedä miten tarra käyttäytyy jos siihen laittaa kuuman pannun päälle.

Kuvattoman tylsiä ovat  Heimolan päivitykset toistaiseksi.

Lämmintä tiistai-illan jatkoa jokaiselle!