Vaikka töissä ei tänään ollutkaan perjantaiolo, niin tuntuupa hyvältä että on perjantai. Meillä ovat lapset mummilla ja tässä minä istun glögilasin kanssa ja isäntä rakentaa alakerrassa itselleen autorata autoa. Siivotakin päätin vasta huomenna. Huomenna olemme myös menossa isännän kanssa elokuviin, ja sitten vasta haemme lapset kotiin.

Vielä huivi ehdotus kommentteihin. Oli tosi kiva kun tuli kommentteja niiltäkin jotka eivät ole aiemmin kommentoineet. Muutaman uuden bloginkin löysin kommenttien kautta. Se on aina mukavaa. Arvonta paketit ovat tänään lähteneet liikkeelle. Tovottavasti ovat heti uudenvuoden jälkeen perillä.

Kangaskasa mietiskeli blogissaan lahjalaatikko asiaa. Minulla on kaksi laatikkoa, johon laitan aina kaikki ne valmistuvat työt, joille ei ole heti ottajaa. Yleensä tähän aikaan vuodesta laatikot ovat aika tyhjiä. Tämä pipo taitaa olla laatikossa tällä hetkellä. Minulla ainakin laatikot toimivat hyvin.

 1165511.jpg

Viimeistelykeijua odotellaan kylään. Sillä aikaa kun mietin sitä huivimallia tein tälläisen keepin. Malli taitaa olla tämän vuoden ekasta Modasta. Lankana on Multimohair ja sitä meni kaksi kerää. Kiitos TiinaP langoista. Kunhan tämän saan valmiiksi niin saattaa mennä sinne lahjalaatikkoon, tai sitten otan omaksi vaatteeksi.

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!