Tänään on ollut sateinen sunnuntai. Eilen saattoi ajatella näkevänsä ihan hiukan lunta ilmassa, mutta tänään kaikki toiveet siitä olivat menneet. Meillä ei siis ole vielä ollut lunta maassa.

Aamu kului taas kirkossa. Vuorossa oli 2. vaalisijalla olevan kirkkoherra ehdokkaan vaalisaarna ja jumalanpalvelus. Isäntä piti jälleen pyhäkoulua ja minä istuin kirkonpenkissä. Sai rauhassa kuunnella rukoussunnuntain sanomaa.

Vielä yksi vaalisaarna ja isänpäivänä ja seuraavana maanantaina äänestetään. Jännittäviä aikoja eletään tässäkin mielessä.

Äidin nimipäivää käytiin myös viettämässä. Kiva oli pikkuveljeä ja tyttöystäväänsäkin nähdä pitkästä aikaa.

Pipo pongauksia yritin tänään tehdä. Ainakin Rasa on tehnyt ohjeellani pipon ja olen siitä saanut viestiä. Kuvaa piposta ei ole. Kangaskasalta löytyy kuva aika identtisestä piposta. Wilmuskanpipo on hyvä oivallus. Itselleni olin ajatellut tehdä myös lähes yksi värisen. Myös Tanja ja aika moni muukin on ilmoittanut tekevänsä pipon kunhan lankakauppaan pääsevät.

Oskarin pipo on ollut ahkerassa käytössä. Valo-Ville on aikalailla nöyhtääntynyt. Sekoittuu mustaan Wooliin. Jos meilläpäin olisin nähnyt, oikeaan aikaan, niitä Liisan shokkivärejä olisin varmaan sitä käyttänytkin.

Olen iloinnut myös Novitan Neulomossa valmiiden töiden joukossa näkemistäni pipoista. Tuntuu hyvältä, että ohje on ollut käyttökelpoinen. Antakaa ihmeessä ohjeen kulua käytössä.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille.

Maanantain muokkaus:
Maarunen kävi kommentoimassa ja kertomassa että myös hänellä on yksi pipo valmiina ja toinen kavennuksissa. Kiitos tästä tiedosta. Varmaan on vielä joku jota en ole bongannut, mutta näinhän näitä löytyy. Ilmoitelkaa muutkin jos minulta on mennyt ohi.