Jälleen kiittelen kommenteistanne. Kyllä se nyt on niin, että minä olen ottanut sen työnjohtajan roolin täällä meillä. Lepo on se yksi tärkein topumisen ehto ja siitä on pidetty kiinni. Jotenkin yritän jo nyt asennoitua siihen, että sairaslomankin aikana, silloin kun lapset ovat koulussa on minulla päiväunien aika. Loppu vuodelle ei sovita menemisiä. Mennään ja tehdään silloin kun pystyy ja jaksaa.

 

Vaikka neuropsykologi oli sitä mieltä, että muistissani ja hoksottimissani ei ole mitään vikaa niin seuraavassa projektissa huomasin, että en ole kunnossa. Neuloin neljänsiä Koiranputkisukkiani ja ei ollutkaan ihan helppo seurata mallipiirrosta ja kavennuksia.

Sukat kuitenkin valmistuivat eilen illalla ja pääsivät pingottimille tänään kotiin saapuessa.

 

Tässä lähempi kuva toisesta sukasta

Malli: Koiranputkisukat, Ullaneuleesta

Lanka: Nalle colori

Menekki: punnitsematta

Puikot: 3 addin pyöröt, neulottu siis magic loopina

Nämä sukat taitavat olla viimeinen parini sukkasatoon, nämä ovat menossa työtoverille, joka on jäänyt eläkkeelle, mutta vielä lokakuun loppuun tekee töitä meillä. Ovat siis olleet kesästä asti suunnitelmissa nämä sukat .

 

Mukavaa perjantaipäivää kaikille, nämä sukat käyn jossain vaiheessa bloggaamassa Heinälatoon ja iltapäivällä taas osasto 4B kutsuu. Nyt lähden katsomaan uusinta Novita-lehteä, jonka Oskari toi juuri postilaatikosta.