Tänä aamuna herätessämme oli lunta satanut enemmän kun tarpeeksi. Onneksi se kuitenkin päivän aikana suli pois. Ollaan kuitenkin kevättä kohti menossa.

 

IMG_4170

Minä sain puikoilta pois Tsiisukset. Kyseessä siis toiseen kertaan Lumi Karmitsan kirjasta Villit vanttuut ja vallattomat villasukat neulotut lapaset. 

DSC05472

Näistä piti tulla isoon miehen käteen sopivat, kun tein Maijalla ja Novitan Woolilla, mutta ei kyllä mahdu varmastikaan niihin käsiin joihin olin ajatellut, eli uudelleen neulontaan tulevat Tsiisukset. Nämä saa joku hieman pienempi kätinen.

DSC05464

Jälleen kerran tykkäsin neuloa Tsiisuksia. Malli on kerrassaan hyvin piirretty ja kirjan ohje on selkeä. Langoiksi valikoituivat kotoa löytyvät Woolit ja Maija. Vihreä on Maijaa ja muut värit Novitan Woolia vuosilta kauan aikaa sitten. Vyötteet olivat ne tummansiniset, joissa oli teksti valkoisella.

DSC05461

Malli: Tsiisukset
Kirjasta Villit vanttuut ja Vallattomat villasukat
Lanka: Gjesdal Maija
ja Novita Wool
Menekki: Yhteensä 85 grammaa
Puikot: 3 mm

 

Seuraavat Tsiisukset teen Tukuwool Sock:sta kaksinkertaisena. Kävin ostamassa langat  Wetterhoffin myymälästä, jotta sain mallata värejä. Olin niin iloinen, että tästä läheltäkin saa nyt TukuWoolia. Toivottavasti nyt saan tehtyä käteen sopivat.

Lankaa on tullut myös arvontavoittona. Meidän paikallinen K-Supermarket otti myyntiin Kaupunkilangan lankaa ja osallistuin naamakirjassa olleeseen arvontaan ja voitin kolme haluamaani lankakerää.

IMG_4156

 

Valitsin kaksi Kivijalkaa, eli paksumpaa sukkalankaa ja sitten tuon vaaleanpunaisen Rotvallin, eli Nalle-vanhvuisen sukkalangan.

Kiitos meidän ihanalle K-kauppiaallemme. Teille kaikille oikein hyvää ja keväistä viikonloppua!