Lauantai on jo illassa. Tänään olen leiponut huomisia Tupperware-kutsuja varten ja siinähän se päivä onkin mennyt. No ei sentään. Olinhan vähän Oskarille autokuskina ja poikkesin naapurissa, kun emäntä oli tullut kotiin reissusta, niin pikaisimmat kuulumiset piti käydä kuulemassa. Pihallakin olen koittanut pajusta vääntää tukia, noille kaikista korkeimmille kukkasille. Kaksi vuotta sitten tehdyt tuet, kun ovat jo hajonneet. Tuuli on kuitenkin niin kylmä, että ei siellä maan rajassa tarkene kauaa kyykiä.

566238.jpg

Tämä huivi on ollut valmiina jo jonkin aikaa, mutta olen odottanut aurinkoista päivää, että saisin sen kuvattua. Ei tämä aurinkokaan saa esille tuota kullan väristä lankaa tuolla joukossa.

566244.jpg

Ehkä tässä kuvassa näkyy paremmin.

Lanka:Clementine
silkki/tekokuitu/mohair/puuvilla
Mervillasta
koukku:4
Menekki: 85g

Olen jo aiemminkin kertonut meidän pihan asukkaista. Palokärki pariskunta on ahkerasti täällä meillä pitänyt pesäänsä. Taitaa olla jo kolmas kesä kun pihapetäjässä on elämää. Luulenpa että pesässä ollaan hautomapuuhissa, sillä vain toinen linnuista enää poistuu pesästä. Yleensä poikaset ovat juhannukseen mennessä jo lähteneet liikkeelle.

566253.jpg

Tämän parempaa kuvaa ei noista asukkaista saa kamerallani. Sen verran korkealla tuo pesä on.

Pihan koivuun onkin sitten tehnyt Räkättirastas pesänsä. Siitä en ole ollenkaan onnellinen, tuntuu että kaikki tämän seudun räkätit ovat muuttaneet tänne. Saa nähdä jääkö meille itsellemme ollenkaan marjoja syksyllä.

Rauhaisaa viikonlopun jatkoa!