Edit: Kävin linkittämässä Kaisan

Tänään oli Räpylät kohti Riihimäkeä päivä. Kävimme katsomassa Aku Ankka näyttelyn, joka oli oikein mukava juttu. Viikonhan tuo näyttely enää kestää, joten kiirettä pitää jos aikoo ehtiä katsomaan. Valokuvaaminen oli valitettavasti kielletty, joten kuvia ei ole. Lapset olivat innoissaan, kun jo aulassa Roope setä ottaa vastaan kädet halausasennossa. Yksi Karhukoplan veljeksistä sahasi seinää ja kaikkea mukavaa.

Eilinen Tampereen teatterikesän esitys oli mieleenpainuva. Näytelmähän esitettiin hollannin kielellä. Onneksi se oli tekstitetty. Siinä jäi miettimään, miten me ihmiset emme ole tyytyväisiä mihinkään. Näytöksen jälkeen kävimme grillillä syömässä. Kyllä kannatti.

Tänään vasta iltapäivällä tulin koneelle. Olin saanut Kaisalta huomion osoituksen.

814594.jpg

Jälleen olen ihan otettu. Sen verran sain selville asiasta, että tämä on tarkoitettu mukaville blogi ystäville, jotka saavat hyvää mieltä ja ideoita levitettyä eteenpäin. Olenkohan ymmärtänyt oikein?

Haluan tätä jakaa, mutta vielä jään miettimään, tämänhän voisi saada jokainen teistä.

Eilen oli tullut Kauhavan kangasaitan kuvasto. Siellä oli ohje ihanaan salomonin solmuhuiviin ja neuletakkiin. Neuletakin ohjetta en netistä onnistunut löytämään, oli tehty limen värisestä Millasta.

Ulkoa kuuluu ihmeellinen meteli. Vilma taitaa kastella kukkien sijaan Oskaria ruiskulla. Lähdenpä katsomaan.

Ai niin, huomenna on Vilman kouluun siunaaminen. Haikeaa.