Tänään on ollut Minnan, Vilman, Vilhelmiinan, Miinan ja Mimmin nimipäivä. Meillä Vilman nimipäivää vietettiin jo eilen, kun tuntui, että tänään ei oikein kukaan olisi päässyt tulemaan. Muut nimipäiväänsä viettävät saavat onnittelut tässä. Minnoja jotka täällä Heimolassa säännöllisesti vierailevat, on ainakin kolme ja yksi heistä viettää myös synttäriänsä tänään, onnea siitäkin.

Tänään on satanut vettä. Illan suussa kävimme pyöräilemässä ja kaikki oli niin puhtaan vihreää ja kielot tuoksuivat. Palokärki perhe on jättänyt pesän, ilmeisesti torstaina. Jostain kauempaa enää huutelevat. En taaskaan nähnyt tuota lähtöä, aina pääsevät livahtamaan.

614223.jpg

Virkkasin tänään enkelin, ajattelin sittenkin laittaa näitä eskariin ja kouluun kiitoksiksi. Jos siis saan viimeisteltyä kauniiksi. Vinkkejä loppukäsittelyyn kaipaisin. Millä tälläinen kannattaa tärkätä? Sokerivedellä, perunajauholla vai onko vielä muita vaihtoehtoja? Niin ja kuinka noilla edellämainituilla tärkkäys tapahtuu? En  ole koskaan mitään tärkännyt. Joku muistikuva on että 1/2 dl vettä ja 1/2 dl sokeria, jostain olisin näin lukenut.

Ufoja olen vähän katsellut. Samalla olen miettinyt, mikä tekee neuleesta Ufon. Jos se on ollut työn ala jo muutaman kuukauden, mutta sitä säännöllisesti aina silloin tällöin neuloo, onko se ufo? Taitaa se olla, tai ainakin vaarassa joutua ufoutumaan. Pitää kerätä ne kaikki ja katsoa, mistä lähteä liikkeelle kesäkuun alussa. Useampi huivi löytyy ja niistä muutama haarukkapitsihuivi. Huh huh ja on toki muitakin.


614226.jpg

Nämä metsäorvokit kuvasin pyöräretkellä.
Niiden myötä toivotan kaikille oikein heleätä helluntaita.

PS: Täältä voit lukea piispojen helluntaitervehdyksen