Suurkiitos kaikista onnitteluista, joita on tullut blogin kautta ja myös naamakirjan kautta sekä ihan kasvokkainkin. Eilen piipahdin Wetterhoffin myymälässä tekemässä vaihtokauppaa hopeasijoitus palkinnostani. Lankaahan palkinnossa oli ihan pikkuisen vajaan 50€ edestä. Sivilla on lankana kerrassaan ihanaa, mutta kun ei se aloe vera sovi minulle niin ei Sivillakaan sovi.

http://www.flickr.com/photos/31348466@N00/10156685284/

Tässä kuvassa näkyy nyt se mitä palkinnokseni sain. Samalla hinnalla muuta lankaa, kuin oli sen Sivilla satsin hinta. Melkein neljä kilometriä Veeraa siis matkasi mukanani kotiin. Katsotaan mitä näistä tulee. Nämä värit ovat olleet elokuusta asti kovasti minulla käynnissä. Näitä löytyy yksistä kilpalapasista, mustalla täydennettynä ja samoin karkauspäivähameestani, jota en ole muistanutkaan blogata. (Linkin hameen kangas ei ole samaa kuin minun hameessani) 

http://www.flickr.com/photos/31348466@N00/10156727765/

Veerasta jäi pikkusen rahaa, joten sen muutaman euron laitoin tähän petrooliin Vuorelman vetoon. Veto on sukkalanka josta tykkään tosi paljon. Mutta eihän se Wetterhoffin käynti sitten ihan niin vähään jäänytkään. Ohjevihkosia olin jo netissä ihaillut, joten kyllä asuste ja Pusero/takki lehdet pääsivät myös meille kotiin asti.

http://www.flickr.com/photos/31348466@N00/10156658974/

Tosi kivoja asusteita ja neuleita. Minullahan on jemmassa käsittelemättömiä Wetterhoffin silkkivilloja, joten saattaa jotain näistä vihkosista päästä puikoille.

Tällä hetkellä puikoilla on liian monta neuletta. Pitsisukat, olivat risteilyneuleena samoin pitsineulejakku. Molemmat odottavat etenemistään. Yhdet kirjoneulesukat miehen kokoa ovat vaiheessa, samoin virkattu kesäjakku. Näillä kummallakaan ei ole kiirettä. Työn alla aktiivisesti on miehen xs kokoinen neule, joka tulee tuttavani lapsenlapselle. Mummo oli sen aloittanut, mutta käsien vapina on niin kova, että tuo ei etene. Tällä hetkellä olen saanut etu- ja takakappaleen tehtyä ja ensimmäinen hiha on työn alla. Kyllä nuo kaikki tuossa pikkuhiljaa etenevät.

Oikein hyvää ja levollista valtakunnallista vanhustenviikkoa sinulle, minulla näkyy töissä, että on vanhustenviikko, eikä se ole ollenkaan huono asia.

tiistai-illan terveisin seijap