Lauantaipäivä kului Wanhan Sataman käsityömessuilla ja Snurressa iloisessa Martta porukassa. Kameraa katsoessa huomasin, että messuilla kamera kulki kassissa niin, että olin ottanut vain yhden selkäkuvan Tuula-mummasta.

Untitled

Neljä tuntia oli hyvä aika messuilla, ehdimme siinä käydä kahvikupposet juomassa ja katsella rauhassa mitä kaikkea kaunista on tarjolla. Ruokarajoitteisena minulla oli oma kauraleipä kassissa, se oli hyvä, sillä ainakaan siinä kahvilassa jossa me kävimme ainoa gluteeniton tuote oli muffinssi ja siitäkään ei kassalla osattu sanoa onko se vehnätön vai ei. 

Messuilta lankasaaliini oli 3 vyyhtiä Tukuwoolia, Kerän osastolta. Kirjoja myytiin taas halvalla ja Hobbooks oli se kohtalon paikka minulle. Kun kaikki kirjat olivat 10 euroa kappale, niin kolme kirjaa tarttui matkaan. Suuri kinnaskirja, Uudet pohjoismaiset kirjoneuleet ja Parhaat gluteenittomat, vehnättömät ja maidottomat reseptitUskon, että kirjoista jotain malleja pääsee puikoille ja reseptejä tulee varmasti kokeiltua. Kiva olisi joku kerta viedä töihinkin jotain sellaista jota syön itsekin.

Mirellan Majaillaan blogista voitte käydä kurkkaamassa, minkälaisia tunnelmia messuilta pystyi vangitsemaan. Aivan ihania kuvia ja tunnelmaa.

Untitled

Kotimatkalle lähdimme Snurren kautta. Kaunis ja viihtyisä lankakauppa, jonne tulee varmasti poikettua Helsingin reissuilla uudelleen.

Untitled

Väriterapiaa ja ihania lankoja.

Untitled

Pellavat jäivät kutkuttamaan mieleen.

Untitled

Kuka arvaa kumman värin Väinämöisestä Tuula osti, vai ostiko kumpaakaan?

Untitled

Ihanat villalangat kirjoneuleisiin.

Untitled

Mallihuiveja oli ihailtu tässä vaiheessa jo kovasti.

Untitled

Villan ja alpakan pehmeyttä.

Untitled

Tämän pöydän ympärillä oleville kursseille on kyllä lähdettävä joku kerta. 

Untitled

Ikkunan ihanuudet sisältä kuvattuna.

Untitled

Monenlaista pipoideaa.

Untitled

Taisivat ne nämäkin hyllyt vähän tyhjentyä.

Minun Snurre kassiini pääsi vyyhti Väinämöisen väriä Metsäretki ja Veera Välimäen kirja Huivileikki, jota olen jo jonkin aikaa himoinnut. KIITOS, Snurren väki, oli kiva käydä teillä.

11012352_10206689668304315_5359160263628191251_n

Kuvassa näkyvät ostokseni. Se, josta en vielä ole maininnut on EA-Designin kukkarolakku. Uskon, että olkalaukulle tulee kovastikin käyttöä.

Lankalaihiksen saldo on näiden ostosten jälkeen 1030 grammaa. Vielä ollaan siis yli kilon kulutuksessa, pitää saada vilkkaasti jotain valmista, kun alkaneella viikolla tulee varmasti se Novitan kuorma, joka vie saldoa aikalailla pois laihisesta.

Sunnuntaipäivä kuluikin kylän yhteisessä talvitapahtumasta, joitain kuvia laitoin kyläyhdistyksen kaikille avoimeen facebookryhmään. Kuvat on napattu tabletilla, mutta sivuille on tulossa myös kamerakuvia, kunhan kuvaajat ehtivät niitä minulle laittamaan.

Naamakirjassa kiertää Raamatunlause haaste, minä sain omani Päiviltä. Koitan nyt tehdä sellaisen saavutuksen, etä jaan myös teidän kanssanne ne lauseet jotka laitan tuonne naamakirjan aikajanalle näkymään. 

Aamun valjetessa haluan muistaa Jeesuksen sanat

Minä olen maailman valo. Se, joka seuraa minua, ei kulje pimeässä, vaan hänellä on elämän valo. 
Joh 8:12

Haaste lähti eteenpäin naamakirjassa, mutta jos joku haluaa täältä sen ottaa matkaansa, niin se on vapaasti otettavissa.

Seitsemänä peräkkäisenä päivänä, jaa kanssamme joku Raamatunlause ja haasta joku mukaan.

 

Paastonajan maanantaitervesin seijap