EDIT: Lopussa ja vielä toinenkin editti

Odottelen puhelua liikennöitsijältä, joka kuljettaa lapsiamme kouluun, ihan vuoro linjurista on kyse. Koululta tuli tänään viesti, että koulubussi lähtee jo klo 8.30, kun ennen se lähti 8.50. Kuitenkin kaikissa matkahuollon aikatauluissa lukee että 8.30 bussi ei mene koululle, vaan 5 kilometriä koulun ohi. Kuljettaa siis yhteiskoululaisia ja lukiolaisia Turenkiin. Saa nähdä mikä on oikea tieto. Ovatko matkahuollon aikataulut kuitenkin vielä kesäajassa?

Iltaa olemme viettäneet naapurin Paulan marjapensaassa. Nyt huomista odottaa yksi ämpärillinen mustaherukoita. Nam. Huomenna on siis tiedossa mehunkeittoa ja mieli tekisi kyllä vielä huomennakin, sinne Paulan pensaisiinkin. Etenkin mustia on tosi paljon, vaikka seuraavassa kuvassa Vilma punaisten seasta kurkisteleekin.


MarjapensaissaNäitä meillä luetaan

Tälläisiä kirjoja meillä nykyään luetaan.

Sain Taijalta tunnustuksen. Kortti on siis tarkoitettu langan ostoa varten. Onhan se ihanaa, että se on voimassa forever.

1814069.jpg

Säännöt:


1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle,
2. ...joista neljä seuraa blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa.
4. Linkitä siihen blogiin, josta sait tämän tunnustuksen.Tällä kertaa minä olen tosi tylsä, enkä jatka tätä eteenpäin koska tuntuu, että en oikeasti osaa valita ketään, niistä monista bloggaajista joita käyn lukemassa ja jotka täällä käyvät. Olen pahoillani.

Nyt siirryn neuleen pariin odottamaan puhelua. Huivivaihtohuivi on työn alla.

Edit: En ehtinytkään neulomaan. Liikennöitsijä soitti ja sanoi sen mitä pelkäsinkin. Bussi lähtee 8.30 ja kulkee kahdesta suunnasta koulun ohi. Molemmista suunnista on koululle 5 kilometriä. Niin, että sillain. Asia on kuitenkin sevityksen alla, ehkä jotain selviää jo tänä iltana. Taisi olla siis totaalinen moka tai unohdus jättää yksi vuoro kokonaan pois.

Edit 2: No nyt on ajomestarillekin soitettu, tai siis ei tarvinnut minun soittaa. Bussi tulee siis 8.30, mutta koukkaa lasten koulun kautta mennessään Turenkiin. Päätin kuitenkin, että menen huomenna katsomaan, mistä suunnasta tulee se bussi johon lasten pitää mennä. Tuohon aikaan nimittäin tulee toisestakin suunnasta bussi, enkä ihan luota siihen, että lapset valitsevat oikean bussin ja jos kuski ei vaikka erota alaaste ikäisiä ja yhteiskoululaisia ;-).

Joka tapauksessa,

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!