Lupasin teille arvontaa ennen kun lähden rokotusjonoon, mutta arvontaa tulee vasta nyt rokotuspäivän iltana.

Lappuja laskin aamulla ja tein tarkistuslaskennan tässä illalla. Kyllä se nyt vaan niin on, että niitä on virkattuna vasta 199, saatan olla siis puolivälissä urakkaani. Lähimmäs veikkasi Tanja, jonka vastaus oli 200 lappua. Tanjalle siis jotain pientä yhtä vaille oikeasta vastauksesta. Lapset sitten sanoivat lukuja, jotka sitten laskettiin kommenteista, vähentäen tuplakommentit ja minun välikommenttini ja nämä osumat osuivat sitten Virpiin ja Cefutiin.


Nyt sitten odottelen teidän osoitteitanne sähköpostiin, niin teille kaikille lähetän jotain pientä. Lähetysaikataulusta en osaa sanoa mitään, keskiviikkona olen ainakin liikkeellä,  kun menen käymään työterveyshoidossa hakemassa sen normaalin influenssarokotteen. Jos on jotain jolle olette allergisia tai jotain oikein ällö-inhokkia, niin laittakaa siitäkin minulle tietoa, ettei tule ihan ällömöllö pakettia.

 

Rokotusjonossa seisoin tänään tunnin ja istuin toisen tunnin neuloen domino-lapsta. Samalla siinä seurustelin  riskiryhmiin kuuluvien rokotettavien kanssa. Melkein töihinkin pyydettiin, mutta kieltäydyin kuitenkin sillä perusteella, että olen sairaslomalla omastatyöstäni. Uskon kyllä, että kovasti olisi tarvetta jokaisesta hoitajasta tällähetkellä. Vielä ei ainakaan mitään rokotus oireita ole tullut. Jos hyvin käy niin, en tässä kuluvassa kahdessa viikossa saa tartuntaa ja pystyn sitten töihin mennessä olla töissä sairastamatta ainakaan H1N1-influensaa.

 

Loppuun laitan kuvan, meidän neiti lampaiden hoitajasta ja kesän lampaistamme. Vilma istuu Tuomen varren päällä ja huolehtii, että lampaat saavat tuoreita Tuomen lehtiä. Nyt Koko, Papu, Miksu ja OnniManninen ovat oman lampolan lämmössä, ensi keväänä nähdään ketkä meitä tulevat ilahduttamaan. Eivät ainakaan nämä kaikki neljä, sillä jos kaikki karitsoivat, se olisi ainakin 8 lammasta ja silloin ei enään meidän laidunmaa riitä.

 

Maanantaiterveisiä Heimolasta