Kiitos kaikista 47 kommentista jotka tulivat huivi kyselyyni. Ei kauheasti helpottanut valintaa, mutta antoi aivonystyröille tekemistä. Salomoninsolmuja olen langat ostaessani ajatellut, mutta tein jo yhden salomoninsolmuhuivin hänelle Mohair Luxista. Samassa postauksessa on Alpacasta tehty salomoninsolmuhuivi, ja se oli niin hirveän hidasta.

Tänään jotain huivia olen aloittamassa, Sagittaria se luultavasti on. Vaikka meinasinkin jo tehdä tämän, jota kukaan ei muuten ehdottanut.

Mutta siihen arvontaan. Sehän tässä kaikkia kiinnostaa. Kysyin lapsilta, montako arpaa nostetaan. Vastaus oli että ainakin enemmän kuin yksi.

1162580.jpg

Tästä lähdettiin liikkeelle

1162590.jpg

Giljotiinin kautta

1162596.jpg

Oskarin hattuun

1162605.jpg

Oskarin käsi

1162609.jpg

Vilman käsi

1162616.jpg

Isännän käsi

1162622.jpg

KristiinaS, muoriska ja TiiMa laittakaa minulle sähköpostia. Voisitte kertoa mitä väriä ei ainakaan saisi olla. Onko mieluisampaa ohut huvilanka vai joku paksu lanka. Kiehtooko perus Seiska Veikka sukkalanka tai vähän ainakin vinkkiä mitä voisin paketteihinne laittaa.

Jos saan tämän illan aikana postit ja sitten  paketit tehtyä, ne lähtevät huomenna, muussa tapauksessa käyn postissa maanantaina.

Vielä sellainen toteamus, että oli mukava olla tänään töissä. Kaksi hyvin erilaista onnittelukäyntiä ja tilastoja tietenkin. ;)