Tämä viikko on ollut viikko, jolloin on ollut monen moista tekemistä ja tapahtumaa.

Maanantaina veimme kuopuksen rippileirille Vivamoon, siellä hän nyt sitten on ensi torstaihin asti.  Lampaat ja Orvokki, on meidän muun väen hoidettavana. Ehkä me pärjäämme ;-).

Tiistaina kävin kaupungissa sekä kampaajalla, että kasvohoidossa. Suomalaiseen kirjakauppaankin minulla oli asiaa. Kirjoja katsellessani huomasin, että Novitalta oli tullut kirjakauppamyyntiin lapas/pipo pakkaus, vain meiltä luki mainoksessa. Pystyin välttämään kiusauksen, mutta Mekkotehdas aikuisille muutti meille asumaan.

DSC03560

Keskiviikkona kaupunkireissu sitten olikin vähän erilaisissa merkeissä. Kaupungissa oli noin 55 000 muutakin, joilla oli sama kohde kun minulla ja isännällä. Raatihuoneen seinälle oli tehty hieno kuva kun AC/DC nuo jo ikämiehet, olivat maailmankiertuuensa Suomen paikassa Hämeenlinnassa.

AC/DC Hämeenlinna

Hämeenlinnan uusi Kantolan tapahtumapuisto tuli koettua vähän suuremman tapahtuman kautta ja se toimi. Tästä linkistä voi katsella kuvia bändin omilta sivuilta, ovat pikkusen parempia kun minun pikkukameralla ottamani. (Sana Hämeenlinna on vaan niin vaikea kirjoittaa, tulee tuossakin linkissä todettua)

AC/DC Hämeenlinna
Vielä on lämppärit lavalla, mutta väkeä vaeltaa kohti alueen etuosaa. Kuumailmapallojakin oli aikamoinen määrä liikenteessä.

Ei suositella korkeanpaikan kammoisille. Tapahtumapuiston ulkopuolella olevien rakennusten katoille oli majoittunut ryhmiä seuraamaan konserttia. Myös Oikealla olevan tiilirakennuksen kattoparveke oli täynnä väkeä.

AC/DC Hämeenlinna

Nyt se alkaa...

AC/DC Hämeenlinna


AC/DC Hämeenlinna


AC/DC Hämeenlinna

AC/DC Hämeenlinna

AC/DC Hämeenlinna

AC/DC Hämeenlinna

AC/DC Hämeenlinna

AC/DC Hämeenlinna

AC/DC Hämeenlinna

AC/DC Hämeenlinna

Ilta hämärtyi ja muuttui pimeäksi keikan aikana. Neuleblogissa, kun ollaan, täytyy kertoa, että tarvitsin lämmikkeeksi Katjun kehräämästä  ja värjäämästä langasta neulomani Ilorannat. Myös oranssin huivin näin saajansa kaulassa, se lämmitti mieltä.

AC/DC Hämeenlinna

AC/DC Hämeenlinna

AC/DC Hämeenlinna

Ilotulituksella se sitten päättyi tämä konsertti.

Monenlasta kerrotaan tästä keikasta julkisuudessa. Paikalla oli reilu 55 000 ihmistä, kun lasketaan mukaan kaikki toimijat jne. Siihen nähden kaikki pelitti upeasti. Tämä oli ensimmäinen suurtapahtuma Kantolan tapahtumapuistossa ja tästä on hyvä lähteä eteenpäin kehittämään.

Iloitsin siitä, että täällä oltiin perheinä paikalla ja etenkin isiä kouluikäisten lastensa kanssa. Tietenkin tuohon väkimäärään mahtuu myös sitä joukkoa, joka ei osaa niin hyvin käyttäytyä.

Työseurakuntaa MTV3 nettisivut kiittivät hereillä olemisesta. Hyvä, että kirkossa ollaan hereillä. Meille kirkonkellot soivat huomenna Vivamon Särkyneen sydämen kirkossa, kun menemme kuopusta tapaamaan. 

Sen verran kuitenkin vielä konsertista... 
Hieno juttu, että Hämeenlinnaan saadaan suuren luokan esiintyjiä, mutta kyllä minä olin enemmän mukavuusalueellani, kun teimme Tuula Mumman kanssa reissun Akaaseen sitten torstaiaamuna, mutta siitä lisää seuraavassa päivityksessä.