Palasinpa sitten Hepsin neuvoilla tänne vanhaan editoriin. Nyt taas pelittää kuvien laitto. Kiitos Hepsi!

Kun tulimme lomalta kotiin minua odotti ihana paketti Heidiltä. Arvonnassa voittamani Revontuli oli saapunut. Odottamassa oli myös kaunis kortti,jossa oli minulle tiedoksi tärkeä asia. Kiitos Anneli.

Jyväskylästä kotiutui lankaa ja  Arnen ja Carloksen pääsiäiskirja.

Tässä kuvassa näette 1½ paria pitkiä villasukkia, Vilman huivi on jo valmis, tuosta Sambasta ja isännän Relaa mies pipo Alpacasta on puikoilla. Nämä ostokset olivat Poppelista. Sekä Poppelista, että Titityystä oltiin lähdössä Wanhan Sataman messuille,kun en sinne päässyt niin olipa kiva päästä liikkeissä käymään. Messuille lähdön puuhat eivät liikkeissä palvelualttiuteen vaikuttaneet. Yhtä hyvää palvelua sain kun aina ennenkin.

Titityyn ostokset ovat kaksi vyyhtiä Väinämöinen villiviiniä. Näistäkin on ajatus, mutta se saattaa vaihtua vielä.

Arnen ja Carloksen kirjan ostin Kirjatorilta, vielä en ole siitä mitään neulonut, mutta kirjassa oleviin pupuihin ihastuin kovasti.

Lomalla ollessani oli työhuoneeseemme ilmaantunut neljä jätesäkillistä lankaa. Eräs seurakuntalainen oli siis siivonnut lankavarastoja. Pusseissa oli Valvillan Alpakkaa, Rondon Vilpoista villaa, Cottonellaa ja vaikka mitä ihanuuksia. Nyt on suunnitelmissa, että aloittaisin virkavapaan jälkeen käsityöpiirin, jossa tehtäisiin käsitöitä diakoniatyön käyttöön, siis lahjoitettavaksi eteenpäin. Tätä on pyydetty seurakuntamme yhdeltä kolkalta ja olkoon työnimenä vaikka Hyvän tekemisen piiri.

Enää viikko töitä ja sitten kuuden viikon virkavapaalla opettelen työn tekemistä sairaanhoitajana. Hymy. Vapun jälkeen sitten omaan työhön monta kokemusta rikkaampana.

 

Nyt alan seuraamaan Voice of Finlandin upeita laulu esityksiä, oikein hyvää viikonloppua teille kaikille.