Muoks: Kävin laittamassa linkkejä paikoilleen.

Mummolareissu on tehty
. Eilen olin minäkin luistelemassa 18 vuoden tauon jälkeen. Nyt taas muistan miksi luistelut jäivät osaltani. Minulla on oikeassa jalassa sellainen ylimääräinen luu ja se aina luistelusta kipeytyi tosi kovasti. Nytkin se muistuttelee olemassa olostaan, mutta eiköhän tuo rauhoitu pikku hiljaa.

Keski-Suomessa oli oikeasti talvi, verrattuna tähän meidän vähälumiseen tammikuuhun. Hiihtämäänkin olisi tehnyt mieli, täällä ei ole vielä sellaista oloa tullut. No toivottavasti vielä kuitenkin tänä talvena pääsee.

Kotimatkalla poikkesimme Hirvaskankaan kauppakeskus Spektriin. Siellä oli määränpäänä Silkkivilla , onneksi oli viikonloppu ja liike oli auki.Yleisnäkymää kaupan yhdestä nurkasta. Oskari oli kuvaajan, ja sellaista koko kaupan kuvaa ei sattunut tulemaan, tai ne olivat tärähtäneitä. Valikoimassa oli monen valmistajan lankoja ja ne olivat kivasti esillä. Mummon tarvitsemaa Fabelia olisi ollut Jyväskylän liikkeessä, joten heillä on nyt kaupunki matka edessä. Mummo osti Trekkingin käsin värjättyä sukkalankaa ja uskon, että siitä tulee kauniit sukat, meidän lasten serkulle.HymyTässä Vilman kanssa maksetaan ostoksia. Vilma osti salmiakkia minä pikkuisen muuta.Kunn asiakkat lähtevät pääsee myyjä jatkamaan kipuapuvilla kämmekkäiden neu
lomista. Kiitos, oli kiva kauppareissu.

Oskari ja lisko vähän uupuivat matkalla.


Nyt on pakko lopettaa, ollaan lähdössä kylä reissulle. Tulen tekemään linkitykset ja kertomaan omista ostoksistani illalla.

Heippa!